Абе моля ти се .. обичал ме бил. Пълни глупости са тва, вече не мога да повярвам в това нещо и не знам кой залъгвам. Снощи мнооого ясно ми показа колко ме обича. Казах му, че е въпрос на уважение, а той отговори "Като е на уважение, не те уважавам и готово, пф", казах му че знам за момичето където си пишат.. и знам и пак се права на тъпа и малоумна само и само всичко да е наред и Паккк прецаква нещата, а той с всичката си наглост ми отговори "и като знаеш, аз кво да направа" .. еми ок хубаво, нищо не прави ....
казах му, че явно не му пука за мен и той пък да си меря приказките, че имало 10 човека зад него в стаята... естествено кво мога да кажа.. че за тва ми пише по тоя начин .. отговора беше "мислиш ли, че чете някой, гледай си работата и изчезвай" и ме блокира.. той сам си противоречи..хем да не пиша, че има 10 човека и ще видят, хем той може да пише и да ме обижда, че никой не гледа. Аз ще го търпя да ме наранява и с думи и действия, пък отгоре на всичкото си пише и с онази .. и то какви неща си пишат.. много добре знам .. ама приемах всичко на базик ...
А оня ден ще ми разправя колко съм му липсвала и че ме обичал ... и аз тъпата се връзвам на приказките и все едно само чаках да ме потърси и пак му се метнах ... И ще ми разправя, че бил влюбен в мен ... аз съм влюбена, аз .. той дори не му пука за мен .. Аз знам какво е и да се радвам истински, когато съм с него и да страдам, когато сме разделени .. той нищо не знае, сигурна съм вече.
Само не разбирам, защо като му е все тая .. защо се разделихме преди седмица и нещо и след една седмица ме потърси и ми обяснява разни неща .... Забравих за всичко и за момичета и за държание, за всичко.. бях готова отново да сме заедно, мислех че този път е сериозен, осъзнал е че ме наранява по този начин, мислех че е искрен - Излъгах се. Но не разбирам, защо го направи?
Последно редактирано от Gllory : 02-02-2012 на 06:20
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие