- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това голям проблем ли е ?
Здравейте .. ! От доста ама от достаа време ме измъчват няколко въпроса. Да започнем с това че съм на 15 години и съм 1.60 см висок. Малко ми е тъпо че съм по нисък от приятелите ми в класа. Има само 1 момче колкото мен. Родителите ми не са много високи но на доста места чух че в повечето случай децата стават по високи от своите родители. Винаги съм си мислел че момичетата на моята възраст се държат някак по друг начин с по ниските и някак си ги подценяват или ги мислят за някакви лапета. А всъщност това че тя е с 5-10 че дори и с 15 см. по висока не я прави нищо повече от мен и много ме дразни като почнат да се надуват. Има ли някакъв шанс да се издължа до 1-2 години и да стана по-висок че да хващам окото на красивите девойки. Аз си мисля че като си по нисък на моята възраст е много по трудно да си намериш подходяща приятелка. Като гледам в Facebook какви момичета със какви момчета се обвъзват напрао се чудя кфо става. 0_о Момиче на 15 години ми ходи с някакъв на 17-18 не винаги но това е факт.. Оф май много писах .. Хайде дайте някои друг съвет как да се издължа или ако не това поне ми кажете има ли надежда да стана по висок до 1-2 години ?? Защото съм чувал че някой хора се издължават по късно ..Хайде Благодаря ви че прочетохте тази тема. Очаквам отговори ..
![]()