- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това голям проблем ли е ?
Здравейте .. ! От доста ама от достаа време ме измъчват няколко въпроса. Да започнем с това че съм на 15 години и съм 1.60 см висок. Малко ми е тъпо че съм по нисък от приятелите ми в класа. Има само 1 момче колкото мен. Родителите ми не са много високи но на доста места чух че в повечето случай децата стават по високи от своите родители. Винаги съм си мислел че момичетата на моята възраст се държат някак по друг начин с по ниските и някак си ги подценяват или ги мислят за някакви лапета. А всъщност това че тя е с 5-10 че дори и с 15 см. по висока не я прави нищо повече от мен и много ме дразни като почнат да се надуват. Има ли някакъв шанс да се издължа до 1-2 години и да стана по-висок че да хващам окото на красивите девойки. Аз си мисля че като си по нисък на моята възраст е много по трудно да си намериш подходяща приятелка. Като гледам в Facebook какви момичета със какви момчета се обвъзват напрао се чудя кфо става. 0_о Момиче на 15 години ми ходи с някакъв на 17-18 не винаги но това е факт.. Оф май много писах .. Хайде дайте някои друг съвет как да се издължа или ако не това поне ми кажете има ли надежда да стана по висок до 1-2 години ?? Защото съм чувал че някой хора се издължават по късно ..Хайде Благодаря ви че прочетохте тази тема. Очаквам отговори ..
![]()
Темата май не е много за раздел любов, не виждам нищо общо с въпроса ти. Започни да спортуваш, храни се здравословно, не се тъпчи с боклуци, щото вместо на височина, ще растеш на ширина и така.
В повечето случаи си е до ген.
За момичетата не се притеснявай, ще срещнеш все някога, такова момиче, че да те харесва такъв какъвто си. Не прави грешката да се променяш заради момиче. Ако те хареса, трябва да е заради самия теб.
И? Абсолютно нормална разлика. Проблемът на такива като теб е не ръста, а комплексите, които се пораждат от него. 'Щото, прощавай, едно е да си нисък, друго е да си нисък и озлобен към тия, които са си яли Нескуика о време.
И понеже не е много възпитано да ти разклащам и без това ниското самочувствие - да, възможно е и най-вероятно ще порастнеш до 10-15 сантиметра до към 20-25-годишна възраст. Дори и това да не случи(което е съмнително), не е дошъл краят на света. Ще намериш с какво друго да компенсираш.
На 15 обикновено си достигнал почти максималния си ръст, но може и да има шанс. Единственият избор е да започнеш усилено да тренираш баскетбол или волейбол и да се надяваш. 1.60 наистина е малко, но не за всички жени това е от екзистенциално значение. Ако си самоуверен, правиш всичко както трябва, умееш да привличаш жените и не показваш комплексите от ръста си, ще имаш шанс. Не със всички, но ще имаш. Според мен има шанс, ако тръгнеш да тренираш баскетбол. Ако дръпнеш още 5-6 сантиметра, ще си добре. Познавам хора, които са около 165-6 и успяват да си намерат приятелки около техния или по-нисък ръст. Вярно е, че е трудно да имаш някоя дългокрака мръсница, но не смятам, че ще се чувстваш добре с по-висока. Пък и има доста момичета, които са ниски и въобще не са за изхвърляне.
Temet Nosce
벨야카
Защо го лъжеш? Баскетбола щял да го направи по-висок, да бе да. Имам приятел, който е на 23 години като от 2003 тренира баскетбол и не е мръднал със сантиметър. Всичко е до гени. Да поясня, че е висок 173.
Малее това ме вкара в ШОК сериозно ли повече няма да раста ? 0_о Направо ми идва да се самоубия.. ;х Как така на 15 достигаш максимален ръст .. ;х Малеее направооо ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ .. !!! Отивам за патрони ..
Ти явно не ме разбра. Ще растеш спокойно! Не пиши тези глупости със самоубийството!
Чрез баскетбола се съмнявам да пораснеш дори и с 1 сантиметър. Струва ми се безсмислено да се занимаваш, ако не ти е по сърце. Приятелка ще си намериш, външността не е винаги най-важното, пък и съм сигурен, че има с какво да я компенсираш тази височина.
Спокойно, природата знае какво прави.![]()
Аз имам приятел, който тренираше 4-5 години баскетбол - от 4 до към 9-10 клас, но последните години не ходеше редовно. Към 8 клас беше към 1.84-5 и последно помня, че стана 1.90 някъде, едър и голям. С една глава е по-висок от цялата му рода от мъжки пол, така че не ми обяснявай. Не е единственият случай, за който знам, но обикновено тези, които израстват на височина са започнали усилено трениране от крехка възраст, 1-4 клас. Може при някои случаи да не се получава, но ти казвам на какво съм бил свидетел.
Temet Nosce
벨야카
В 9-ти клас бях 155 висок. 12 клас бях 175/65кг. Сега съм 178/77кг. Успокой се.
Ето хората ти дадоха пример. Не се паникьосвай толкова, ще пораснеш. Пък и това не е най-важното в един мъж. И да наистина баскетболът и волейболът подпомагат растежа, така че най-добре се запиши на един от тези спортове. Аз също познавам хора, които са се издължили от тези спортове.
Кво се притесняваш ? Има супер яки миньончета, така наречените джобни гаджета..
Първоначално написано от antifashionshit
whoiammm, има истина, в това, което ти говорят за баскетбола. Опитай! Но с него или без него ето я максимата, която си е решаваща в 90% от случаите до 18 години (и в 85% от случаите след това):
С две думи - не винаги ръстът има значение.
Но попринцип като тенденция се забелязва, че в масовите случаи момичетата до 18 предпочитат по-високи от тях момчета. Тъпо, но факт.
momiche sum ama nali znaesh zaradi p*tka p*tka ne stavai![]()