ем нз.. по скоро искам да го стегна..
Първоначално написано от Dying ем нз.. по скоро искам да го стегна.. еми прави коремни преси
Първоначално написано от immortaL.. еми прави коремни преси бягай във фъна, недей тука ;д
sapphire5 lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ? miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw бягай във фъна, недей тука ;д тцтц и що ?
Първоначално написано от immortaL.. тцтц и що ? тва е моят раздел ;дд
Първоначално написано от awerw тва е моят раздел ;дд хахах за малко да го няма Шефа - аз и веднага почваш да се правиш и да ми взимаш мястото. Аз съм владетелят на тази територия тук!
Първоначално написано от loveca777 хахах за малко да го няма Шефа - аз и веднага почваш да се правиш и да ми взимаш мястото. Аз съм владетелят на тази територия тук! ти си владетелят на лоста ;д
Първоначално написано от awerw хахахахаха, откъде я намери бе ? последните снимки са от село :Д Казах ви, че мацката е пееееееерфектна. Btw аз имам супер сили.. тайни..ама не казвайте на никой ей.. Ванга ми подсказа за снимките..Ръйш ли Първоначално написано от awerw бягай във фъна, недей тука ;д В бъдещи мами да бяга, че ще взема да я мина..
Only God Can Judge Me !
Първоначално написано от alexchyyyyy В бъдещи мами да бяга, че ще взема да я мина.. хаха вярвай сии ;д
Първоначално написано от immortaL.. хаха вярвай сии ;д К'во ми убиваш мечтите, бе.. Ш'а ревна..
Правила