.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1463

Hybrid View

Мега фен
    какво съм очернил бе езичников, просто съм цитирал статията както си е, едно към едно. А и къде в този цитат от статията видя някакво очерняне. Всичко това го казват родителите му.
    Последно редактирано от defender : 02-04-2012 на 09:24

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    какво съм очернил бе езичников, просто съм цитирал статията както си е, едно към едно. А и къде в този цитат от статията видя някакво очерняне. Всичко това го казват родителите му.
    и ти реши да го изложиш тук за да покажеш че ти го превъзхождаш а че той е несъвършен за разлика от теб, тези твои цитати са най-голямо фарисейско лицемерие, защо трябва да показваш външността на човеците, след като има Вътрешност от истинсият Господ Бог, която трябва да бъде изявена, и тя е именно Добрата

"Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! защото чистите външността на чашата и блюдото, а отвътре те са пълни с грабеж и насилие. Слепи фарисеино! очисти първо вътрешността на чашата и блюдото, за да бъде и външността им чиста. Горко вам книжници и фарисеи, лицемери! защото приличате на варосани гробници, които отвън се виждат хубави, а отвътре са пълни с мъртвешки кости и с всякаква нечистота. Също така и вие от вън се виждате на човеците праведни, но отвътре сте пълни с лицемерие и беззаконие." Матей 23: 25-28,

"Защото това тленното трябва да се облече в нетление, и това смъртното да се облече в безсмъртие. А когато това тленното се облече в безсмъртие, тогава ще се сбъдне писаното слово: "Погълната биде смъртта победоносно"." 1 Коринтяни 15: 53-54,

как така одобряваш човешкото злощастие?!

"които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат." Римляни 1: 32

защо обличаш хората в лоши одежди?!, нима ти би искал да бъдаш обличан само в лоши одежди, но не и в Добри?!

"И тъй, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях; защото това е същината на закона и пророците." Матей 7: 12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си