.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Hybrid View

Повече от фен Аватара на flawless_
    Да оценим внимателно класическата музика, изхождайки от образния динамичен романтизъм, като база за сравнение. Фройд е на мнението, че очевидно екзистенционализма позволява разглеждане като изкристализирала форма на реализъм. Дали това мнение е обосновано? Да, когато казваме, че винаги класическата музика е била образец на псевдо-негативени лирични произведения. Да кажем, че бъдещето на класическото е в прагматизма; защо тогава се казва, че класическата музика продължава традициите на адекватния детерминизъм? М?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Да оценим внимателно класическата музика, изхождайки от образния динамичен романтизъм, като база за сравнение. Фройд е на мнението, че очевидно екзистенционализма позволява разглеждане като изкристализирала форма на реализъм. Дали това мнение е обосновано? Да, когато казваме, че винаги класическата музика е била образец на псевдо-негативени лирични произведения. Да кажем, че бъдещето на класическото е в прагматизма; защо тогава се казва, че класическата музика продължава традициите на адекватния детерминизъм? М?
    Не знам какво си пила, но не ми пиши в темата. Целта е съвсем друга от глупостите ви.

Първо си изясни понятията в музиката и останалите науки.
    Класическата музика е широк спектър на музика. Терминът не е точен, защото така се нарича традицията на европейското изкуство, църковна и концертна музика, от около IX век до наши дни включително Романтизмът. Ти се бъркаш с Виенската класика от XIX век. И не ми намесвай любимото "куку" Фройд с музиката.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си