.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Най-евтината бира е 29 цента. Иначе нормални не-долни бири от кауфланд са около 60-70 средно, по-чорбаджийските от дурсти са по 1-1.25. В кръчма обикновено сервират малки по 2.50, само вайцен са по половин литър и са по 3 и нещо. Иначе в едно заведение имаше битбургер наливна 200мл за 1 евро и тва беше най-голямата оферта която съм виждал в кръчма. :Д

Иначе цените при теб не звучат толкова скандални. На мен финландец ми беше казал, че в магазина били над 3 евро бирите
    Добре си се уредил, да те еба...... Евтини и готини бири, точно както в бг, завиждам
    Зависи от кой магазин.. В K/S-Market и Lidl са си с разумни цени до 2-3 евро, ама на по-скъпите магазини съм гледал половинка хайнекен за 3.50...
    Обаче 1 литър бутилка смирноф струва 20 евро от магазина, така че е скъпичко. В заведение 4cl водка ти струват от порядъка на 5-6 евро.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Добре си се уредил, да те еба...... Евтини и готини бири, точно както в бг, завиждам
    Зависи от кой магазин.. В K/S-Market и Lidl са си с разумни цени до 2-3 евро, ама на по-скъпите магазини съм гледал половинка хайнекен за 3.50...
    Обаче 1 литър бутилка смирноф струва 20 евро от магазина, така че е скъпичко. В заведение 4cl водка ти струват от порядъка на 5-6 евро.
    Не знам какви бири има в лидл при теб, но и в българския лидл продават някакви мега долни бири, а за немския да не говорим. Има само някви по половин литър в ПЛАСТМАСОВИ бутилки

Бира от лидл? Better drink my own piss. Същото се отнася и за алди.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Не знам какви бири има в лидл при теб, но и в българския лидл продават някакви мега долни бири, а за немския да не говорим. Има само някви по половин литър в ПЛАСТМАСОВИ бутилки

Бира от лидл? Better drink my own piss. Същото се отнася и за алди.
    Тук такова нещо като пластмасови бутилки няма изобщо. Метал или стъкло и всичко е до 500мл.
    Бирите не са лоши, има една финландкса Olvi III, която струва 25 евро 24-pack 330ml, а като върна кутийката ми връщат 0.15 евро, така че за около 1 евро има нелоша бира. Иначе открих и една шведска Nobelaner за около 65 цента с кутийката, тя е средна работа, ама както съм с ограничени финанси...
    Но всъщност първата я продават навсякъде, втората е малко по-ъндърграунд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си