- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще ходя на състезание !!!!!!!!!!!!
И пак не ме разбра значи![]()
![]()
И с лявата и с дясната! - с двете на веднъж!![]()
xD абе някои хора и с двете няма да можеш ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бъркаш сА
Не мисля ,че има такива извънземни ;d
доста са ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не са
200 kg мускулна маса дето се набира с 100 кг и е професионален играч по канадска - е такъв вече и с двете ще ме бие разбира се
много професионални състезатели по канадска няма да те усетят с двете ръце
sapphire5![]()
Аз съм с 10 кг мускулна маса и правя набиранки с 500 квадрилиона тона с един пръст,с цяла ръка не ми се говори кво ще стане.....
Може , ама докато спат
После като се събудят им става гадно ,че мечтите не им са се сбъднали
абе човек ;д ти играл ли си канадска някога ?
sapphire5![]()
Много ясно
А като ги гледам професионалистите - не са много нацепени,че и с двете ръце да ме бият
говоря ти, не да им скочиш върху ръката с цялата си тежест, а просто като се хванете за ръцете ти да си сложиш и другата, просто познавам състезатели, които на пръв поглед не изглеждат хич яки и ръцете им са около 35 приблизително и съм виждал как момче което също е състезател не може да ги мръдне....... смятай един такъв обаче с 50 ръка, ще можеш ли да го биеш ?
sapphire5![]()
С една ръка не , но с две - може и да успея
Ако пък не стане - той няма да ме преобърне
Иначе нали знаеш ,че силата не е в големината на ръката,защото може да е въздух под налягане..
А ако е вече 60, 70 см ръката му - тогава ще ме бие както казах
Моята е към 36 някъдде мада фака![]()
абе човек ;д казвам ти че състезател по канадска, говорим за такъв с 40 ръка и отгоре, няма да можеш да биеш с 2 ръце, не ти ли стана ясно![]()
sapphire5![]()
40 ръка 1 и 60 90 кг
Като помпи с 2 кг гирички във фитнеса
-----------------------------
Айде ,аайде
Аз със състезател с ръка 40 , 45 см ръка - с една ръка ще играя, а пък с две направо ще го смачкам ;d
Мойта ръка е 9,2 мм напомпана,но вдигам 500 кила по около 700-800 повторения,докато ми писне.....
почвате да омръзвате като дрънкате само такива тъпотии ;с
sapphire5![]()
И мен ми писва да гледам тази остаряла тема,ама казвам ли нещо ?![]()
Вече е минало състезанието,до сега трябваше да е ключ,защото освен спам,друго не може да се очаква.
Бутам 3 тона лег.
МОИТЕ ТЕМИ ВИНАГИ СА АКТУАЛНИ !!!!!!!!!!!!
sapphire5![]()
Добре,че ти е смешно,ама дай малко респект ... А не ми се мисли какво ще ти се случи,ако не ми вярваш..Моите постижения са такива винаги![]()
А мойта ръка е 230 см
Вдигам 10000 мега тона
Много несъразмерно.Огромна ръка,а много малки тежести.
Захващай се за работа.