.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: ACTA

Hybrid View

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    И да емигрираш, и да не емигрираш все тая. АСТА не идва от България, нали така? Да, човек може да се абстархира, но до известна степен. Понякога, абстрахирайки се, губиш тези принципи, за които ти говориш. А първият ми коментар беше до един горен с нещо като статия за това, че залъгвайки ни с дребни неща, ни карат да губим фокуса върху по-сериозни. И оп, както пишеше там - ТСВ. Оставам с впечатлението, че обикновените граждани и хорица и да съществуваме, и да не съществуваме сме станали толкова податливи и безучастни, че само хАбим ресурс дето се вика.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers Виж мнението
    И да емигрираш, и да не емигрираш все тая. АСТА не идва от България, нали така? Да, човек може да се абстархира, но до известна степен. Понякога, абстрахирайки се, губиш тези принципи, за които ти говориш. А първият ми коментар беше до един горен с нещо като статия за това, че залъгвайки ни с дребни неща, ни карат да губим фокуса върху по-сериозни. И оп, както пишеше там - ТСВ. Оставам с впечатлението, че обикновените граждани и хорица и да съществуваме, и да не съществуваме сме станали толкова податливи и безучастни, че само хАбим ресурс дето се вика.
    Да не си в личностна криза нещо ?
    Просто сме участници в гражданския оборот - работим , ядем , спим , възпроизвеждаме се. Ако си мислиш , че преди векове не е било същото се лъжеш . Сега условията са просто по-добри , но както се вижда напоследък системата има нужда от кръпки . И помежду другото всеки си определя доколкото може живота , разпределя свободното време, определя целите си и ги преследва . Колкото до АСТА , тази картинка няма да я видим скоро , сега това на което ставаме свидетели е просто заявка за контрола , който ни очаква след много години .

Безучастни сме , защото сме свикнали и носим на бой :P . И на мен не ми харесва , но единственото , което можеш да направиш на този етап е да гледаш себе си и семейството си. И бъди ако не много силна , то достатъчно силна личност и следвай принципите си без да се отчайваш .
    Последно редактирано от toad : 02-05-2012 на 13:33

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Ами не, това е нормалното ми състояние Аз не се жалвам, моята личност си е на място. Просто констатирам каква е ситуацията, но малко хора искат наистина да си отворят очите. Що се отнася до миналото съм убедена, че е било същото - яка пропаганда и след това те издебват отзад. Просто обществото се развива и право пропорционално тарикатите задобряват. А за АСТА - съгласна съм, че това е едно предупреждение, което обаче не трябва да бъде подценявано, защото в това далечно бъдеще ще живеят децата ни. Ще ни дават инфо, ще ни го взимат, ще ни правят на още по-големи хамстери и така порочният кръг се върти ли върти. Може би няма изход, а може би има, но малцина са тези, които го търсят. Може би будните полудяват и затова не е печелившо да си такъв, но аз съм си избрала гледна точка и не съжалявам за нея. Успех и на теб, дерзай
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми