- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебавки в даскало
Искам да питам женската аудитория от форума, ако в училище се ебават с дадено момче, а това момче ви харесва и иска да излезнете примерно, тези ебавки биха ли попречили момчето да се хареса на вас?
Зависи колко го харесвам,дали е просто симпатия,увлечение,харесва не или обич...,но по принцип не!
ROFL
като член на мъжката аудитория мога да те уверя, че жените не обичат жертви.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Разбира се, че оказва влияние. Случвало ми се е 3-4 човека да бъзикаме приятел точно пред момичето което го харесва (и той я харесваше де) и то стабилни ебавки. В 1 момент момичето почна и то да се смее на глупостите ни, след 2 седмици ходеше с друг. А нашия приятел вече не беше приятел. И до ден днешен още не ни е простил. Ама и ние се оляхме наистина
. Дали в училище или не колективните ебавки винаги ще оказват влияние за момичето. Каквото искате ми говорете... (момичетата)
Ами да.. ако го правят за смях.. и не веднъж, би повлияло.
Много зависи как реагира той на тези ебавки.
Ако се свива като безхарактерен путьо, който във всеки момент ще зареве в ъгъла, не бих излязла с него, и каквито и симпатии да съм имала до този момент ще изчезнат. Ако приема нещата спокойно, с достойнство, чувство за хумор и самоирония, не би ми оказало особено влияние.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не. Не би било проблем. Твърдо. И само някой да смее да се заяде, че се изкарвам добричка. Случвало ми се е.
Доста бързо млъкнаха след това големите "пичаги" дето много знаеха, но не бяха виждали цици на живо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не знам,не ми се е случвало а и ще е по-добре да не ми се случва.
Ако го харесвам, въобще не би ми повлияло кой какво говори за него. Имаше един човек, който харесвах преди, а всичките ми познати постоянно му се присмиваха и го обиждаха.. Но това по никакъв начин не намали симпатиите ми.
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Имах гадже от класа ми, с което бяхме така, много го гавреха, като се събрахме- повече го гавреха, но все тая.
Принципно за да те гаврят - има за какво. Евентуално си смотаняк.
Бившия ми може да беше леко смотан, ама много добро, симпатично, умно и разумно момче.
Дано имаш други външни и вътрешни качества, които да ги видят.
Ако ли не - u r doing it wrong, ако искаш приятелка - промени се.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
fenasf - Даааа бе, да, понеже ако ситуацията беше обратна, ако се подиграваха на момичето, момчето щеше да скочи да излиза с нея, нали?
Да. Чуждото мнение винаги е фактор, освен ако това момиче не те харесва.
Всичко е до с кого ходиш при вас младите. Социалното положение е толкова важно в ушилище че поняга ми става едновременно смешно и тъжно. Нещата бързо се променят обаче. Та по темата, ако си отворена (вървежна) и тръгнеш с него, хората ще почнат да го гледат с друго око и ще спрат да го ебават толкова. Интересно нали?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3