.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 145

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    боже .. има си клизма за тая работа
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от STUFFF
    КЛИЗМА
    +1

Re: Проблем при анален секс..

Цитирай Първоначално написано от sexy_ani_91
    Преди време с приятеля ми правихме секс. аз попринцип му давам анално и съм свикнала, не са ставали гафове. но преди няколко дена при поредния път се нааках.. много ме досрамя от това, което стана.. на вас случвало ли ви се е нещо подобно? как мога да избегна този проблем? преди секс минавам задължително през тоалетната.. какво друго да направя?
    Еми съжалявам,ануса все пак си е за това,нали ?

Повече от фен Аватара на KASAPA

Re: Проблем при анален секс..

Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Преди време с приятеля ми правихме секс. аз попринцип му давам анално и съм свикнала, не са ставали гафове. но преди няколко дена при поредния път се нааках.. много ме досрамя от това, което стана.. на вас случвало ли ви се е нещо подобно? как мога да избегна този проблем? преди секс минавам задължително през тоалетната.. какво друго да направя?
    Еми съжалявам,ануса все пак си е за това,нали ?
    Както и устата не е за пишки и лицето да го омазват със сперма нали или пък циците!Аре стига вече кое за кое не е било!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Град
    BurgasS
    Аз за това не обичам анален,защото само издънки стават.Правила съм няколко пъти и тъй като на приятеля му не е от малките особено последния път имах чувството че всеки момент ще се издъня

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    не е задължителна .. задължителното е деца кат0 вас да не правят секс преди да осъзнаят за какво става въпрос.. отвратително е две лапенца на по 13-14 години на които едното плоско като дъска другото пишката му 7-8 сантиметра ама вече секс праят и мн0го големи .. мразя такива дечица .. МРАЗЯ ГИИ !!!! трябва да ги забранят със зак0н !!
    Отвратително е и да пишеш по този наичн. Даже "лапенцата" са по-добри в това. Мразя комплексари. Но никой не ме пита. Както и теб.
    По темата : много неприятно се е получило. Не съм запозната с аналния секс, не го практикувам.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Аз за това не обичам анален,защото само издънки стават.Правила съм няколко пъти и тъй като на приятеля му не е от малките особено последния път имах чувството че всеки момент ще се издъня
    Издъни ли се ?
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    копрофилията май почва да взима все по-големи размери в съвременните сексуални взаимоотношения
    I'll take your brain to another dimension

много агресия показват някой хора.... безсмислено.
    а по темата. няма страшно. най-доброто решение разбира се е клизма преди секс. това е почти задължително при началните опити.след време ще се научите да се контролирате и наслаждавате.ще дойде и времето да изпитвате анален оргазъм (ако сте късметлиики и достатъчно опън майндед). дори да се случи "издънка" все пак няма от какво да се притеснявате.човека с който го правите би трябвало да ви разбере правилно.никой не може да контролира перфектно физиологията си на 100% така или иначе.станете измиите се и продължете (което предполага за начало да правите тези опити във подходяща обстановка а не направо във кола например . и момичета не се притеснявайте.тези момчета които се подиграват имат много по-голям бъг в главата си.дали е преждевременна еякулация дали не става..... резултата е агресия и подигравки към другите....
    и момчета научете най-важното за секса-правете го първо за партньорката,а след нейния оргазъм може и заради себе си
    така ще има хармония

малее аз понеже не съм и много информирана пък и не съм правила анален незнаех че такова нещо може да стане знаех за тоалетната преди това обаче си мислех че няма как да стане след нея оф ся ще ме е страх да го направя по точно срам

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    ... оф ся ще ме е страх да го направя по точно срам
    страх лозе пази, срам дупе - не
    I'll take your brain to another dimension

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Случвало се е на почти всички, които практикуват този вид секс.
    не мислех, че може да се случи.. минах през тоалетната, правила съм го много пъти.. направо умрях от срам.. а на приятеля ми не му е от големите, за да се притеснявам от получаване на вакуум.. спала съм и с доста надарени момчета.
    На мене защо не ми се е случвало??
    Божеее няма оправия.
    Нали знаеш - размера няма значение
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Еми който го е страх от мечки не ходи в гората ,тъй че твоя човек трябва да е наясно с нещата

момичета,много сте зле честно! незнам защо си мислите че като тук 2-3ма на по 20 години незнайно защо пребиваващи в този форум и глупави момченца ви се радват, че правите нещо хубаво и нормално.гнусна история. като сте си избрали да сте помии си сърбайте попарата или там както си го наричате. да всеки мъж ще ви се радва но за няколко пъти.

п.с като станете на 55 няма да ви сте струва проблем това 4е се н.....вате, това ще е ежедневие.

ех че гнусни момичета такмо си хапвах портокал сладко-сладко
    <3

ехехе е то почти на всеки му се е случвало когато се прави този вид секс

Голям фен Аватара на supersonic0
    Цитирай Първоначално написано от princeska94 Виж мнението
    момичета,много сте зле честно! незнам защо си мислите че като тук 2-3ма на по 20 години незнайно защо пребиваващи в този форум и глупави момченца ви се радват, че правите нещо хубаво и нормално.гнусна история. като сте си избрали да сте помии си сърбайте попарата или там както си го наричате. да всеки мъж ще ви се радва но за няколко пъти.

п.с като станете на 55 няма да ви сте струва проблем това 4е се н.....вате, това ще е ежедневие.

хахахаха

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    иииииииииии отново 2009 тема!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    хахахаха
    какво ми се смееш,ах ти ха-ха-ха
    <3

какво ми се смееш,ах ти ха-ха-ха
    Смея ти се за портокалчето Я кажи, дояде ли го или го заряза? хахаха

А иначе също се налагам да не ми се случва такова, тоест момичето с което съм да се изпусне, пък ако стане ще се чувствам доста неловко, странно

Смея ти се за портокалчето Я кажи, дояде ли го или го заряза? хахаха

А иначе също се налагам да не ми се случва такова, тоест момичето с което съм да се изпусне, пък ако стане ще се чувствам доста неловко, странно
    аааааааааааа- хапнах си го туко-що (че даже и една ябълка)
    ми да бе като са решили да го правят поне да е чисто и прилежно ха-ха-ха
    гнусна работа.
    <3

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Имаш право! При анален секс и двата сфинктера на аналният отвор малко по малко и с времето ( практиката на анален секс ) губят своята еластичност, което от своя страна може да доведе до по нататъшни проблеми с отделителната система и задържането на това което трябва да си е в нея вътре.

аааааааааааа- хапнах си го туко-що (че даже и една ябълка)
    ми да бе като са решили да го правят поне да е чисто и прилежно ха-ха-ха
    гнусна работа.
    Ми то всъщност не е ли нормално при анален да им се прихожда до WC

Ми то всъщност не е ли нормално при анален да им се прихожда до WC

нека те ти отговорят,аз няма как да знам слава богу
    по принцип е логично,само че направят ли си ''клизма'' не мисля.
    <3

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Galq^ Виж мнението
    Досега рових из търсачката да не пускам тема и намерих тази.Абсолютното същото ми се случи тази вечер и на мен ,а уж бях минала преди да излезна през WC - правя го винаги като знам,че ми предстои секс.Доста съм се чукала в задника и не е имало дори цапане на презерватива,а ето,че тази вечер доста се изложих.Ужас!Честно като ударена съм с мокър парцал и нз защо стана така?!Поне не съм единствената ,но ме е толкоз срам ,че нз дали ще го погледна в очите ,а и някак ме е срам от самата мене си.Иначе сега ми олекна малко като споделих тук.
    Еееее... съжалявам.
    Какво стана, как се оправихте със ситуацията? Той каза ли нещо?
    Ако не искаш тук, пиши на лично.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Galq^ Виж мнението
    Досега рових из търсачката да не пускам тема и намерих тази.Абсолютното същото ми се случи тази вечер и на мен ,а уж бях минала преди да излезна през WC - правя го винаги като знам,че ми предстои секс.Доста съм се чукала в задника и не е имало дори цапане на презерватива,а ето,че тази вечер доста се изложих.Ужас!Честно като ударена съм с мокър парцал и нз защо стана така?!Поне не съм единствената ,но ме е толкоз срам ,че нз дали ще го погледна в очите ,а и някак ме е срам от самата мене си.Иначе сега ми олекна малко като споделих тук.
    - Всички авто-части на едно място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си