- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при анален секс..
Първоначално написано от INSIDER
Просто аз
Еми съжалявам,ануса все пак си е за това,нали ?Първоначално написано от sexy_ani_91
Както и устата не е за пишки и лицето да го омазват със сперма нали или пък циците!Аре стига вече кое за кое не е било!Първоначално написано от Stef93
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Аз за това не обичам анален,защото само издънки стават.Правила съм няколко пъти и тъй като на приятеля му не е от малките особено последния път имах чувството че всеки момент ще се издъня![]()
Отвратително е и да пишеш по този наичн. Даже "лапенцата" са по-добри в това. Мразя комплексари. Но никой не ме пита. Както и теб.Първоначално написано от JoLLiE92
По темата : много неприятно се е получило. Не съм запозната с аналния секс, не го практикувам.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Издъни ли се ?Първоначално написано от deni15
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
копрофилията май почва да взима все по-големи размери в съвременните сексуални взаимоотношения
![]()
I'll take your brain to another dimension
много агресия показват някой хора.... безсмислено.
а по темата. няма страшно. най-доброто решение разбира се е клизма преди секс. това е почти задължително при началните опити.след време ще се научите да се контролирате и наслаждавате.ще дойде и времето да изпитвате анален оргазъм (ако сте късметлиики и достатъчно опън майндед). дори да се случи "издънка" все пак няма от какво да се притеснявате.човека с който го правите би трябвало да ви разбере правилно.никой не може да контролира перфектно физиологията си на 100% така или иначе.станете измиите се и продължете (което предполага за начало да правите тези опити във подходяща обстановка а не направо във кола например. и момичета не се притеснявайте.тези момчета които се подиграват имат много по-голям бъг в главата си.дали е преждевременна еякулация дали не става..... резултата е агресия и подигравки към другите...
.
и момчета научете най-важното за секса-правете го първо за партньорката,а след нейния оргазъм може и заради себе си
така ще има хармония
малее аз понеже не съм и много информирана пък и не съм правила анален незнаех че такова нещо може да стане знаех за тоалетната преди това обаче си мислех че няма как да стане след нея оф ся ще ме е страх да го направяпо точно срам
![]()
страх лозе пази, срам дупе - неПървоначално написано от TwEEtyNkA
![]()
![]()
I'll take your brain to another dimension
На мене защо не ми се е случвало??Първоначално написано от sexy_ani_91
Божеее няма оправия.
Нали знаеш - размера няма значение![]()
![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Еми който го е страх от мечки не ходи в гората ,тъй че твоя човек трябва да е наясно с нещата![]()
момичета,много сте зле честно! незнам защо си мислите че като тук 2-3ма на по 20 години незнайно защо пребиваващи в този форум и глупави момченца ви се радват, че правите нещо хубаво и нормално.гнусна история. като сте си избрали да сте помии си сърбайте попарата или там както си го наричате. да всеки мъж ще ви се радва но за няколко пъти.
п.с като станете на 55 няма да ви сте струва проблем това 4е се н.....вате, това ще е ежедневие.
ех че гнусни момичета такмо си хапвах портокал сладко-сладко
<3
ехехе е то почти на всеки му се е случвало когато се прави този вид секс![]()
иииииииииии отново 2009 тема!
maDamn
Имаш право! При анален секс и двата сфинктера на аналният отвор малко по малко и с времето ( практиката на анален секс ) губят своята еластичност, което от своя страна може да доведе до по нататъшни проблеми с отделителната система и задържането на това което трябва да си е в нея вътре.