- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Прекрасен ден... <3 И вече си имам нова фикс идея. :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щастлив, наистина страхотен ден меко казано (sun)
Мноого съм яка.Може зверски да ме мързи и цяла седмица да се чудя само как да се скатая, ама като се хвана очатквам всичко за отрицателно време. Експедитивна съм, хич да не е. 'Ма след два часа усилена работа се уморих, от преклонната възраст ще да е. :д Мисля да отделя останалата част от вечерта, за да си оправя маникюра, педикюра, да си направя маска на косата и прочее хубавинки.
Чувствам,че не съм достатъчно добра.Чувствам се тъжна.
Аз преебавам всичко.Чувствам се празна.
Мразя се.Аз съм шибана каша.
Не мога да чувствам.Изгубвам себе си.
Аз съм ужасен човек.Аз съм самотна.
Нищо хубаво никога не остава с мен.
Аз съм нищо.Im shit.Pure shit.
И на никой не му пука.
Последно редактирано от summerxtime : 02-05-2012 на 19:50
Женско съм ;]
Ебаси скапаното време! Имах "страхотна" сутрин ... Но пък вечерта (mm)Утре как ще ходя на училище не ми се мисли ... Може ли и утре да се скатая?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
... Спомена за вчерашната случка ме преследва. Не ми дава мира и не мога да мисля за нищо друго. Чувствам се виновна. Но това... Това е едно много сладко чувство на вина. Затварям очи и го виждам. Усещам го. Него и парфюма му. Чувствам устните му върху моите и не искам да отварям очи за да задържа мига още поне за малко. Един човек ми има доверие, а аз го предадох и продължавам. Не само с мислите си, но и вече с действията си. Но виновна ли съм? Аз съм просто едно крехко човешко същество тичащо след своите желания.
Опита идва с грешките. А аз допуснах много - признавам си. Само се моля това да не е грешка...![]()
ПФ, самотно ми е и ме удари хормонът. Т'ва момченце какво само се закача чрез трети лица.. я да действа, амаха. Нарочно ме дразни само, амаха.
Иначе е тооолкова спокойно. Обичам такива дни.. нищо да не ме занимава, да си гледам кефа и да не ми дреме от нищо. Почти от нищо.![]()
Утре на изпита ще ме гази валяка...
Welcome to the Jungle...
Липсва ми...утре ще го видя...дали е продължил да мисли за нас...дали все още има нужда от време...
Отвратително се чувствам.
Нямам желание за нищо...почти,де.Едно нещо само може да ми оправи настроението и то няма как да стане сега. Писна ми,писна ми ужасно много.
Everything changes, but beauty remains ...
Поуспокоих се вече, но още ми е едно никво ... Някаква смесица между гняв, чувство за вина, срам, задоволство и за капак адски много ми липсва мъжо ;( Бахти как не ме се спи сама ... как искам пак да се гушна в него и така да заспя, ама на няма ... Надявам се утре да съм по добре.
Надявам се това, което си мисля, че е да не е това, което си мисля, че е. Само това ми липсваше...
Дано си вземе изпита, та да се спре вече с това учене и да ми обърне повечко внимание. Егоистчето у мен има нужда да бъде поглезено.
Какво по дяволите правя будна толкова рано сутрин?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
вече ми липсва. ужасно много. ще е ужасна седмица...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Боли ме главичката.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като ла*но на дъжд,нямам желание за нищо,а след малко съм и на даскало!![]()
радва меи едно девойче от финансистите вчера ме зарадва, ще ми даде при това 2 учебника- без дори да ме познава (виждали сме се на едни листовки само)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Голяма съм шматка, никва не я свърших днес, съответно утре ше ми се натрупат доста задачки за вършене. XD
Хич не ми се захваща, ама имам немалко за учене по физика. Пф.
Поне вечерта ше е хубава. Даже да си остана в нас.![]()
Останах си вкъщи днес, но почистих и свърших доста работа. Сега си уча, че толкова много тестовееее. Иначе се чувствам добре.![]()
Слушам Damian Marley и си мечтая да е лято...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
имам да пиша 2 съчинения +1 за мен на една и съща тема и не знам как да го направя да не се познае, че са писани от 1 човек.
студено ми е и ми се спи, но пък утре съм чак от обяд на училище така че ще мога да отпочина
и пак съм гладна..мразя тези дни, когато постоянно ми се яде грр..
Да е. Тва е от студа.
И от ПМС-то, което ме тресе и се чувствам забила.
И от 7-дневното въздържание, което утре мисля да наруша.
И от липсата на мъж в последно време също ми се задейства компесаторния механизъм.
И от липсата на сън.
Не е като да са чак толкова зле нещата, де, просто тая тема ме предразполага да мрънкам, па макар и всичко да ми е наред.Мисля да си прегледам седмичния хороскоп, да си направя тренировката, а после отивам да мъча химията. Стискам си палци утре да стана навреме, отпочинала, красива и свежа, за да не ми се налага да правя всичко в последния момент, от което винаги се стресирам и после не мога да си събера акъла, а наистина е много, 'ма много важно да не се издъня утре. И тоА тъпият ангажимент, дето съм го поела... От кумова срама си беше, ако трябва да бъда честна, обаче сега разбирам, че май нямаше смисъл да обещавам неща, които имам явно намерение да не изпълня. Справят се чудесно и без мен, 'що трябва да си загубя половината ден за нещо, което не ме вълнува грам? Поне ще си имам другарче, с което да се лигавя, че да минава по-бързо времето.