.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
    Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
    Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.
    Ама аз не харесвам и бодлички. И гола глава. И обикновената мъжка прическа като тази.

Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д
    Е, нали къдравите се изправят... Или аз нещо не съм схванала темата?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Надявам се да не си обобщавала, чрез което да си намесила и мен, защото никъде не сме обсъждали друго освен изправянето.
    Ако темата беше и за други процедури- все ми е едно, старомодна съм в това отношение, харесвам брада, нормална подстрижка, нормален вид.
    Ако реши да си скубе някакви косми - окей, няма да се сърдя.
    И вежди да скубе - някои хора имат необходимост да го правят.

Не мога да съм обективна, защото с приятеля ми сме мнооооого далеч от суетни и сме си големи прасета като се съберем.
    Вие тука ми говорите за преси, иглички, глупости :Д
    В смисъл, просто не обръщаме внимание на тези неща, опитваме се да се отдадем на науката :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ужас !
    Т'ва за момиче ми е гадно, пък за момче.......
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на Starless
    Както каза някой по-нагоре звучи ми гейско..
    В действителност ми допадат повече момчетата с прави коси (да не кажа само те), но естествено прави.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Надявам се да не си обобщавала, чрез което да си намесила и мен, защото никъде не сме обсъждали друго освен изправянето.
    Ако темата беше и за други процедури- все ми е едно, старомодна съм в това отношение, харесвам брада, нормална подстрижка, нормален вид.
    Ако реши да си скубе някакви косми - окей, няма да се сърдя.
    И вежди да скубе - някои хора имат необходимост да го правят.

Не мога да съм обективна, защото с приятеля ми сме мнооооого далеч от суетни и сме си големи прасета като се съберем.
    Вие тука ми говорите за преси, иглички, глупости :Д
    В смисъл, просто не обръщаме внимание на тези неща, опитваме се да се отдадем на науката :Д
    Една вечер в "Шоуто на Слави" Краси Радков разказваше някаква история. Говореше за някаква несресана интелигентна дама. Слави вика "Е стига бе, такива ли са интелигентните дами?" и Краси отговаря: "Ми да, такава, необръгнала"

Та има го тоя момент. Всеки си преценява приоритетите в живота, все пак всеки има правото на грешно мнение и лош вкус.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си