- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момичетата изправени коси
Хаха, много интересно разсъждавате. А бодличките и прочие мъжки причесчици не са ли признак за суета?
Пантерке, точно тази небрежно рошава прическа, която описваш няма как да се постигне от някой с естествено къдрава коса без помощта на преса.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ама аз не харесвам и бодлички. И гола глава. И обикновената мъжка прическа като тази.
Къдравите са друга работа, при тях и без това е рошаво :Д
Надявам се да не си обобщавала, чрез което да си намесила и мен, защото никъде не сме обсъждали друго освен изправянето.
Ако темата беше и за други процедури- все ми е едно, старомодна съм в това отношение, харесвам брада, нормална подстрижка, нормален вид.
Ако реши да си скубе някакви косми - окей, няма да се сърдя.
И вежди да скубе - някои хора имат необходимост да го правят.
Не мога да съм обективна, защото с приятеля ми сме мнооооого далеч от суетни и сме си големи прасета като се съберем.
Вие тука ми говорите за преси, иглички, глупости :Д
В смисъл, просто не обръщаме внимание на тези неща, опитваме се да се отдадем на науката :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ужас !
Т'ва за момиче ми е гадно, пък за момче.......![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Както каза някой по-нагоре звучи ми гейско..
В действителност ми допадат повече момчетата с прави коси (да не кажа само те), но естествено прави.
Една вечер в "Шоуто на Слави" Краси Радков разказваше някаква история. Говореше за някаква несресана интелигентна дама. Слави вика "Е стига бе, такива ли са интелигентните дами?" и Краси отговаря: "Ми да, такава, необръгнала"
Та има го тоя момент. Всеки си преценява приоритетите в живота, все пак всеки има правото на грешно мнение и лош вкус.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.