- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бокс или фитнес? Кое бихте избрали ?
Не,не схванах..
Кви са тия тайни.
Тайни можеше да има ако аз живея в 2012та,а ти живееш в 1912..
Може само да се споделят повече лични наблюдения и тн..
Иначе зависи за какво..
Кажи няква тема.Кви ще са тия тайни?
Аз се досещам за един въпрос..Но ми трябва някой куртурист xD
емиии, примерно, някакви неща, които ние не ги знаем, а културистите са ги открили, примерно, колко е най-добре да бъдат почивките между сериите, не говоря да ти кажа 1-2 мин. а точно определени секунди, или пък точно колко часа сън трябва, за най-добро възстановяване, или пък точно колко време след трен трябва да се яде, за максимално усвояване на протеина, сега схвана ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
То тва не го знаят културистите..Има си изследвания..
Едва ли те знаят колко усвояват,кога,какво..Всичко им е на тепсия..Имат си медицински екипи и могат да правят и изследвания за това (предполагам) и да ги следят постоянно....
Голямо писане го очаква, ако се навие ...![]()
Иначе и аз искам да го питам нещо конкретно. Някъде беше казал, че правиш само клек-тяга-преса. Носи ли ти резултати това? Питам, защото и започнах нещо подобно и ми се струва доста странно,то тренировките са ми по 45 минути.
Почивките се вдигат на 5 минути и няма как тренировките ти да са 45 минути..
Ако правиш 5х5 тренировката ти става 2 часа..![]()
е добре де, кажи ти нещо по-точно тогава![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ми кво да кажа..Тайната на успеха е да ядеш 3-4 пъти на ден тоалетна хартия..Прочиства ти организма от всички мазнини и за 2 месеца от 150 кг чичка с 2метров шкембак ставаш 200 килограмов чичко с 2метров бицепс![]()
ти сериозни неща отдавна не си казвал..
sapphire5![]()
Ми общо взето..
Като замря форумът..
А и иначе не си сформирал добре въпроса си![]()
Ако искаш тема за нещо,трябва да кажеш точно каквоА аз трябва да го знам тва
......
xDDD ей Лъвчооооо, ти си много фалшив културист бе![]()
sapphire5![]()
Че аз не съм културист... ?
Знам,че изглеждам добре..Тоест гледай аватара ми..Ама има кво да се желае..Само 60 см ръката на 4-5 подкожни..Трябва да дръпне![]()
HolyShit, имаш мега якия тен и катинарче.. <3![]()
Киокушин Карате!
emi boks ako iska6 liceto ti da izglejda kato duska i da si invalid a ako iska6 si4ki macki da ti ska4at nakup fitnes ama ti si izbira6![]()
Понеже всички боксьори изглеждат като дъски в лицето, инвалиди са и нямат мацки, които да им скачат накуп.
navar добре го каза преди известно време, жените си падат по шампьони. (макар че на никой сериозен спортист не му е фикс идея да сваля мацки и е жалко да тренираш заради това)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахахахахахаххахахахахаха.. ..
Chacho е прав, дори сериозните спортисти да не тренират, за да привлекат вниманието на жените и тн, определено го постигат, то ние, жените, толкова лесно може да се впечатлим, пък да не говорим от някого, който си има постижения в спорта.
Дааа, много са гадни, пълни инвалиди и изобщо не ме кефят, неее..
няма такова нещо.![]()
Последно редактирано от RainBerry : 02-08-2012 на 19:13
Фитнес = по-добър външен вид ..![]()
Азис - Хоп [music]