- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво ще правите през ваканцията ?
Въпросът ми е ясен:
Какво ще правите през ваканцията ?
Нищо същественно.Тоя студ ми обърква всичките схеми..
Ще си стоим вкъщи и ще ставаме все по-цялостни и бели!
Само глупави теми пускате, свързани с ваканцията. Прекалявате!
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Ще си стоя вкъщи-изтеглила съм си филми,сериали,ще си дочета книгата,ще уча...общо взето съм скучна![]()
Имам да уча. Ама като се знам каква съм, май и аз само ще гледам филми. В четвъртък и петък ще празнуваме рождени дни...
I'm beautiful in my way....
Ооо спане до късно,кафенца!През уикенда дискотечки,ала бала...ее и малко учене ест![]()
Ще си седя на топличко, никакво излизане.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
вчера бях на дискотека, днеска почиваме, чистих до преди малко, оправях си ноктите, косата, маска си правих и след малко ще хапна нещо и ще почвам със създаването на бълг. държава..
да видим какво е станало точно през 681
стискайте ми палци да разбера!
едит:няма да излизам много повече, че вчера измръзнах ; и ще си дочета чичовци и ще продължа майстора и маргарита..
Ще помързелувам, ще уча, ще изгледам някои филми, ще рисувам, ще излизам и така..
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Оправянето на нокти, маски, и тем подобни едно на ръка. Малко учене, изглеждане на сериите от сериалите, филми, пеене, репетиции и така общо взето.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И аз не знам, цял ден се побърквам от скука. Излязох малко навън и замръзнах, прибрах се и отново умирам от скука.