.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Или ще изразяваш собственото си мнение, или ще се водиш по чуждото, няма как да застанеш посредата.

Представата ми за теб след като чух описанието ти е, че не се притесняваш да мислиш с главата си, виждаш нещата, но още не си се ориентирала коя искаш да бъдеш. По принцип са ми интересни хора с по-бунтарска натура. Сигурно няма да те забележа, щото си ми малко малка, но пък ако бях на твойта възраст щях да ти търся подбудите и да се опитвам да разгадая какво се крие под различната външност.

PS: Повечето пушачи са пропушили на нейната възраст.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Или ще изразяваш собственото си мнение, или ще се водиш по чуждото, няма как да застанеш посредата.

Представата ми за теб след като чух описанието ти е, че не се притесняваш да мислиш с главата си, виждаш нещата, но още не си се ориентирала коя искаш да бъдеш. По принцип са ми интересни хора с по-бунтарска натура. Сигурно няма да те забележа, щото си ми малко малка, но пък ако бях на твойта възраст щях да ти търся подбудите и да се опитвам да разгадая какво се крие под различната външност.

PS: Повечето пушачи са пропушили на нейната възраст.
    +1

Ей, един непредубеден човек в тая тема...

А ти, авторке, ми правиш впечатление като чувствително и умно момиче, само обаче се чудя защо питаш хората в някакъв форум, които не те познават, какво мислят за теб - все пак никой не може да се изгради напълно правилна представа за теб, ако не те познава лично.
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си