- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хайде вече...
Да пиша от този профил, че се насъбраха разни хорица, къде само преглеждащи, къде пишещи във форума от 'реалният живот', които нещо не ми се иска да ме четат.
Казаха си ми директно няколко души колко сме зле в този форум и един колко сме зле в 'кофата', така че не ми се ще да ме свързват с това.
От този профил поне не съм писала толкова.
Ама на вас не ви пука нещо май.
Разбирам ви.
Ама съм МНОГО ПО-ДОБРЕ. Хубаво е да те посъветват, то бахти и съвета - 'Да не ти пука.'
Ама пак си ме вдъхнови.
Пф, направо ми се заходи на училище, но като свърши "ваканцията" сигурно ще ми мине.
Не, ще се стегна. Обещавам.
Ще ходя много напушена на училище, ако трябва. Толкова е забавно.
Вие как сте, прекрасни мои? Разкажете ми за денят си.
Удебелявам го, защото вие ме интересувате повече от колкото се интересувам от себе си.
Ох, наистина трябва да отида на психолог.
Няма по-яко от това да носиш кубинки през зимата. <3![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Значи, като ви питам как сте не ми пишете в темите, но като не ви питам нищо и не искам и да знам за вас почвате да пишете? Хората сте много лесни същества.![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
играй , зарибява много
http://www.facebook.com/WeedsSocialClubCommunity
Да ни питаш как сме и как ни е минал денят не е интереснопробвай с нещо от рода на "акахте ли днес, правихте ли секс, самозадоволихте ли се"
![]()
Денят ми не мина особено вълнуващо, но желая да кажа как съм.
Едно такова ми е малко носталгично. Бях доста наивна и сладка. Иска ми се пак да съм наивна.
Макар че и бях заблудена, но ми харесваше :д
Е, сега също не се оплаквам, но преди беше някак си по-истинско.
Но всъщност говоря глупости.
Не харесвам предишните си "аз" и винаги съм се дразнела на стари постове и хронологии.
и все пак...
Не, сладко ми е и миличко от това, но не ми е чак толкова носталгично.
и съм малко жадна
Благодаря.