.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Hybrid View

Ами искам да съм гражданин на света. Сещате се- сутринта закуска в Париж, вечерта вечеря в Ню Йорк. Искам да видя свят меко казано... Не искам да се задържам на едно място... Да имам приятели навсякъде, а ако намеря и любим човек с който да си обикаляме тоя невероятен свят бих бил наистина щастлив. За място, което наистина искам да е посетя бих казал Палау- уникална красота е там също и Бора-Бора.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от wildsoul Виж мнението
    Ами искам да съм гражданин на света. Сещате се- сутринта закуска в Париж, вечерта вечеря в Ню Йорк. Искам да видя свят меко казано... Не искам да се задържам на едно място... Да имам приятели навсякъде, а ако намеря и любим човек с който да си обикаляме тоя невероятен свят бих бил наистина щастлив. За място, което наистина искам да е посетя бих казал Палау- уникална красота е там също и Бора-Бора.
    А откъде пари за този райски разкош
    или може би в мечтите си пътуваш ти.
    Откъде като, тука нямаме пукнат грош,
    моля, отговори.
    Последно редактирано от flawless_ : 02-10-2012 на 08:14

Цитирай Първоначално написано от wildsoul Виж мнението
    Хубаво е човек "да види свят". Все пак светът не започва на Капитан Андреево и не свършва на Калотина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си