.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тц. На грешната плочица си стъпила.

Кола, която трака, ръждясала е и пали от четвъртия път никой няма да купи, щото харчи малко и вози меко примерно. Никой няма и да я погледне де

Впечатлението което правиш е точно същото "като повечето - да не пуша, да не пия ама две думи на кръст да не мога да кажа/напиша".

Може да си много интелигентна и разбрана.. ама първото впечатление винаги си казва думата. Няма втора възможност за първо впечатление. И ако си начетена и точна - именно заради това би трябвало да изпъкнеш първо и само с това. Тъй си мисля аз

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Тц. На грешната плочица си стъпила.

Кола, която трака, ръждясала е и пали от четвъртия път никой няма да купи, щото харчи малко и вози меко примерно. Никой няма и да я погледне де
    Евала ВАЛДЕС, велико сравнение, поклон. По темата незнам какво да кажа постът на Валдес е достатъчно ясен според мен. Това, че казваш как Лятото работиш ми звучи все едно си едва ли не жертва ем ще работиш, батьовото ти искаш да не работиш ли само едно ми е чудно как така работиш грамотна си абе на свястен човек правиш впечатление и как така това остава незабелязано на фона на обеците и на боядисаната коса, нещо не ми го побира акъла, хубаво първо впечатление, хубаво консерватизам ама чак пък толква. Колкото до това каква си в моите очи ама грам не трябва да те притеснява, по простата причина, че както споменах и по горе човек е свободен да върши каквото ще стига да не обременява другите, а ти мен не ме обременяваш. Помисли си каква си ти в очите на хората които ги е грижа за теб, а не за форумните много знаиковци. Това ''да видя след като го покажа дали ще съм толкова лоша в очите Ви'' ми звучи малко като това ''ако въобще той съществува'' от по предишен твои пост. Имам чувството, че при първото искаш да ти кажем, че не си лоша, а при второто има нотка на съмнение, така ми звучи на мен. Ем това говори за несигурност която, ние можем да гадаем само от каде произлиза. Хубаво работиш, хубаво си грамотна и хубаво искаш да се забавляваш, но гледаи забавленията да съответстват на твоита възраст, ти как искаш да не одумват 14 годишна с цигара в уста и къса пола, но ти каза, че мислиш реално аиде сега се опитаи тая гледка да си е представиш отстрани и кажи дали ти изглежда красиво и правилно И с риск да стана досаден пак ще се позова на Валдес испъкваи с добродетелите ти, а не с боядисаната коса и обеците. Приятелите ти и те ли се движат като теб или са по консервативни.

Мега фен Аватара на Chacho
    @valdesbg

Защо е толкова важно това първо впечатление? Кого е нужно да впечатлява? По-добре да е в позицията тя да си избира кола, отколкото нея да я избират.

Колкото до пушенето. Пропушила е на 11. Каквито и да са били причините, в момента надали пуши със същата идея, по-скоро й е останал навик, възприема се като пушач и не вижда причина да спира. Не е единствена, много хора са на нейното дередже и пушачите от познатите ми предимно на тая възраст са започнали. И аз захапах първата си цигара в малките класове, по-малък и от нея.

Според мен авторката е заела много зряла позиция - може да има пороци, като пушене, късни излизания, малко алкохол, но цени акъла. Повечето от пишещите тук можем да се съгласим, че особено за възрастта си, мисли и говори разумно; а в другите теми постоянно критикуваме дечурлигата, че не им липсва това качество. Половината от тъпанарчетата тук не пушат, не пият и евентуално са ходили веднъж-дваж на детска дискотека и всички плюваме слабо развитото им сиво вещество. Изведнъж се сблъскваме с алтернативия вариант и сега пък това не ни изнася.

Ако може да не пие, да не пуши, да не излиза и да е интелигентна. Абе хора, вие такива ли бяхте в 8-9 клас? В пубертета е, търси себе си, тепърва се учи да носи отговорности. Вие нали не сте се родили с вградена ценностна система, че да може да прецените, кои постъпки са правилни и кои не. Устоявахте ли на нуждата си да се почувствате различни и, че имате собствено място на тоя свят? Винаги ли сте слушали родителите си и не сте забърквали каши?

Според мен момичето не е толкова специално. Обикновен тинейджър. Просто за някои неща мисли в по-друга насока.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си