- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Някой имал ли е ИТП? (Извънтелесно преживяване)
Bukuu , става ли да обясниш как точно си постигнала ИТП и там другите , как сте го направили ?
И още нещо , на някой случвало ли му се е това : Сънувах някакъв много дълъг сън , накрая на този сън отидох във някакъв квартал и застанах пред някакъв блок и след това натиснах звънеца и чух как звъни , точно в този момент се събудих и някой звънеше на нашият звънец... и друг път ми се е случвало , как мозъкът разбира кога точно ще бъде издаден някакъв звук и тогава във съня да натиснем звънеца или да ни звънне телефона , много ми е интересно![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...70869_700b.jpg Мисля, че това ще ти свърши работа.Пак казвам по-скоро мисля, че моето беше сън, че изпадам в сънна парализа, но ти пак опитай.
![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
^ Ужас, не опитвай!За чий ти е да предизвикваш сънна парализа? Тя няма нищо общо с ИТП и докато последното може да бъде много приятно преживяване, сънната парализа е просто гадна.
always late but worth the wait!