.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 189

Hybrid View

Bukuu , става ли да обясниш как точно си постигнала ИТП и там другите , как сте го направили ?
    И още нещо , на някой случвало ли му се е това : Сънувах някакъв много дълъг сън , накрая на този сън отидох във някакъв квартал и застанах пред някакъв блок и след това натиснах звънеца и чух как звъни , точно в този момент се събудих и някой звънеше на нашият звънец... и друг път ми се е случвало , как мозъкът разбира кога точно ще бъде издаден някакъв звук и тогава във съня да натиснем звънеца или да ни звънне телефона , много ми е интересно
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Bukuu , става ли да обясниш как точно си постигнала ИТП и там другите , как сте го направили ?
    И още нещо , на някой случвало ли му се е това : Сънувах някакъв много дълъг сън , накрая на този сън отидох във някакъв квартал и застанах пред някакъв блок и след това натиснах звънеца и чух как звъни , точно в този момент се събудих и някой звънеше на нашият звънец... и друг път ми се е случвало , как мозъкът разбира кога точно ще бъде издаден някакъв звук и тогава във съня да натиснем звънеца или да ни звънне телефона , много ми е интересно
    http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...70869_700b.jpg Мисля, че това ще ти свърши работа. Пак казвам по-скоро мисля, че моето беше сън, че изпадам в сънна парализа, но ти пак опитай.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на scrooper
    ^ Ужас, не опитвай! За чий ти е да предизвикваш сънна парализа? Тя няма нищо общо с ИТП и докато последното може да бъде много приятно преживяване, сънната парализа е просто гадна.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си