.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Абе дете, осъзнай се! Сега ще ти кажа моето момчешко мнение, нали тва искаш. Първо, тези цигари къде ги пушиш от 3 години действат страшно отблъскващо, поне на мен, да не говорим, че ти вредят на здравето и си даваш парите на вятъра. Тва, както и боядисването на косата ми говорят, че си недорасла и това не е начин да впечатлиш когото и да било. А обеците... 1,2,3 добре, но 6?! Аз например харесвам естествени момичета.
    По-добре зарязвай тези цигари, залягай над учебниците и помисли за бъдещето малко, защото ще дойде времето след 10тина години, когато ще се чудиш защо си се занимавала с глупости!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheAvenged Виж мнението
    Абе дете, осъзнай се! Сега ще ти кажа моето момчешко мнение, нали тва искаш. Първо, тези цигари къде ги пушиш от 3 години действат страшно отблъскващо, поне на мен, да не говорим, че ти вредят на здравето и си даваш парите на вятъра. Тва, както и боядисването на косата ми говорят, че си недорасла и това не е начин да впечатлиш когото и да било. А обеците... 1,2,3 добре, но 6?! Аз например харесвам естествени момичета.
    По-добре зарязвай тези цигари, залягай над учебниците и помисли за бъдещето малко, защото ще дойде времето след 10тина години, когато ще се чудиш защо си се занимавала с глупости!!!
    Това, че харесваш естествените момичета не значи, че за други нейната визия не е секси, или че е грешна.
    Факт е, че темата е малко за атеншън хоризъм.
    Иначе, кво да заляга над учебниците, в 8ми клас какво има да му учи - най-безсмислената програма е тогава.
    Нито пък ти влиза в дипломата, нито нищо.
    Тези, които в 8ми клас ми четяха същият морал, сега така здраво ги тресе хормона, но за съжаление в неподходящо време - 12ти клас.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове