.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 187
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Аз съм бил. Хубав град, но е много замърсен въздуха. Иначе моделките там са страхотни.
    Прав си за въздуха, но в България е далеч по-замърсено всички...И естествано моделките --> магазини --> шопинг!...Обичам си Милано...ако пак ходиш кажи...:Д

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    Прав си за въздуха, но в България е далеч по-замърсено всички...И естествано моделките --> магазини --> шопинг!...Обичам си Милано...ако пак ходиш кажи...:Д
    Не бих се съгласил, че тук е по-замърсено. След този месец ще отида, тъкмо за намаленията, че зимният ми гардероб има нужда от промяна.

Повече от фен
    Ню Йорк ,всичко е една идеа по-добре от България
    момиче

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Не бих се съгласил, че тук е по-замърсено. След този месец ще отида, тъкмо за намаленията, че зимният ми гардероб има нужда от промяна.
    охооо...добре....идваш на гости!

melbourne,australia

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    като цяло добре се ориентирате по чужбина, но кой ще пази българското тук в България....
    въпрос много на място...правило ми е впечатление как мои познати говорят с неприязън(!) за собствената си държава и как нямали търпение да си оберат крушите,колкото се може по-бързо и да запрашат към Германия или не знам си къде и повече никога да не им стъпи подметката на родна земя...Ако ги питаш защо, се започва с "много цигани/смотани заплати/обречена държава/блабла" ... баш поведение на палубни плъхове,при (уж) потъващ кораб...
    Всеки си има глава на раменете,за да решава (и не при всички мотивът да заминат е толкова повърхностен) аз обаче си оставам тук,в България
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Glamour92, радвам се за теб, че се чувстваш пълноценен заради причината, че оставаш в България, но това според мен не е достатъчно. Ако идеята ти е че си смел и силен затова че седиш в България,а тези, които напускат са палубни плъхове, трябва да се замислиш дали всъщност не се изисква нещо повече. Ако да речем един човек се бори за свободата или там каквото го тревожи относно дадена държава-браво. Но според мен самата "саможертва" на даден човек да седи на потъващ кораб не го прави герой. Вместо да им гледаш в паничката на другите, аз препоръчвам да спомогнеш за развитието на България.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Искам да живея някъде на острова Мечта ми е да посетя Лондон.. но да живея там не мисля, че е много подходящо, колкото и да ми се иска.
    Знам, че е адски изтъркано, но супер много се кефя и на Ню Йорк. (Не, не съм 14 годишна фенка на Gossip girl)
    Последно редактирано от lisi4ety : 02-07-2012 на 18:03

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Навсякъде извън България може би. Любимата ми държава е Испания, искам да отида там, но не за постоянно. Иначе пак за екскурзии искам да посетя Ню Йорк, Норвегия, Англия, Гърция. А за постоянно бих избрала Германия. Първата причина, защото сестра ми е там, а втората заради учението и начина на живот.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Фен съм на Северните ширини ... не знам. Най-много си обичам България и искам тук.Но в една паралелна вселена бих се радвала на Гьотеборг , Стокхолм, Осло, Копенхаген. Нещо от този сорт
    maDamn

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    Glamour92, радвам се за теб, че се чувстваш пълноценен заради причината, че оставаш в България, но това според мен не е достатъчно. Ако идеята ти е че си смел и силен затова че седиш в България,а тези, които напускат са палубни плъхове, трябва да се замислиш дали всъщност не се изисква нещо повече. Ако да речем един човек се бори за свободата или там каквото го тревожи относно дадена държава-браво. Но според мен самата "саможертва" на даден човек да седи на потъващ кораб не го прави герой. Вместо да им гледаш в паничката на другите, аз препоръчвам да спомогнеш за развитието на България.
    Далеч бях от мисълта,че е просто ще кукна на едно място,правейки се на мъченик...Имам разни планове,които ще направя всичко възможно да реализирам в България и да,ако успея ще имам макар и не много голям принос към развитието и. Сравнението с плъховете пък беше предназначено към вечно мърморещите умници,които често просто искат да се махнат от тук,без да знаят накъде отиват и какво ще правят-стига да не е в "разпадащата се държава" ... Които не спират да се оплакват от това и онова,но и не търсят никакъв начин да го променят-просто искат да се чупкират и да се насадят наготово в някоя друга държавица,оправяйки се по лесния начин...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    И аз като бях в България за последно ми направо много голямо впечатление колко много хора се оплакват главно за пари. В същото време тези хора не правеха абсолютно нищо, за да си променят състоянието. Беше по-лесно да се оплакват... Аз да ти кажа личното ми мнение, тези хора не биха успели в чужбина. Мит е, че е лесно. Моето мнение е, че особено в началото е много трудно даже. Вече разликата идва по-нататък. В един момент осъзнаваш, че труда, който си положил си е струвал. А хората, които се оплакват в България, ще се оплакват където и да са.

Ами искам да съм гражданин на света. Сещате се- сутринта закуска в Париж, вечерта вечеря в Ню Йорк. Искам да видя свят меко казано... Не искам да се задържам на едно място... Да имам приятели навсякъде, а ако намеря и любим човек с който да си обикаляме тоя невероятен свят бих бил наистина щастлив. За място, което наистина искам да е посетя бих казал Палау- уникална красота е там също и Бора-Бора.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от wildsoul Виж мнението
    Ами искам да съм гражданин на света. Сещате се- сутринта закуска в Париж, вечерта вечеря в Ню Йорк. Искам да видя свят меко казано... Не искам да се задържам на едно място... Да имам приятели навсякъде, а ако намеря и любим човек с който да си обикаляме тоя невероятен свят бих бил наистина щастлив. За място, което наистина искам да е посетя бих казал Палау- уникална красота е там също и Бора-Бора.
    А откъде пари за този райски разкош
    или може би в мечтите си пътуваш ти.
    Откъде като, тука нямаме пукнат грош,
    моля, отговори.
    Последно редактирано от flawless_ : 02-10-2012 на 07:14

Цитирай Първоначално написано от wildsoul Виж мнението
    Хубаво е човек "да види свят". Все пак светът не започва на Капитан Андреево и не свършва на Калотина.

За град - Лос Анджелис и Мелбърн. Имат всички предимства на Варна (море, плажове, хубави лета) без минусите - нагли хора, дупки по улиците, лайна и отпадъци в Морската, много мръсотия, зима, сняг, студ, цигани, поп-фолк. Това че Варна е най-хубавия ни и развит град и че туризма крепи икономиката е ясно, но не ме кефи, защото и той е кенеф. По-малък от другите, но все пак кенеф. Пък вътрешността на БГ е тотално изостанала.

Амм за държава може би САЩ, но само някои градове като Лос Анджелис, но не целия град а само Бевърли Хилс - обожавам го и искам да живея в там и да се разхождам по Родео драйв и Санта Моника булевард. Далас също не е лош, топъл е но няма море.

Хората в Бевърли хилс живеят в рая на земята - вечно лято, никаква зима и сняг (макар че ако искат имат сняг наблизо - в планината, но в самия Лос Анджелис няма сняг и зима), море, пясък, палми, хората имат много пари и нищо не им липсва. В БГ няма хора с такава класа, тук дори и политиците и известните личности са селяндури и простаци от Лили Иванова през Николета Лозанова до Преслава! Не знам друга държава с такива гадни и досадни известни личности като БГ. А и тук по дискотеките само чалга пускат, няма ретро фенове като мен в тая страна!

Също ми харесва и Унгария - хубава природа, хубави хора и прекрасния град Будапеща през който тече Дунава. Имам много приятели от там. Франция пък има много хубави вина и приказна природа, разнообразна като нашата но на по-голяма територия. Все пак Париж не е цяла Франция както си мислят повечето хора в БГ. Мен лично ми харесват Кан, Ница, Лион. Е и Париж, де, но само центъра.

Тун,Берн,Цюрих-Швейцария
    Brighton & Hove-U.K
    Glasgow,Edinburgh-Scotland
    ...Америка ми е твърде далече..дори и да отида в чужбина,винаги бих се връщала в родината

Цитирай Първоначално написано от anql4etyyy11 Виж мнението
    За град - Лос Анджелис и Мелбърн. Имат всички предимства на Варна (море, плажове, хубави лета) без минусите - нагли хора, дупки по улиците, лайна и отпадъци в Морската, много мръсотия, зима, сняг, студ, цигани, поп-фолк. Това че Варна е най-хубавия ни и развит град и че туризма крепи икономиката е ясно, но не ме кефи, защото и той е кенеф. По-малък от другите, но все пак кенеф. Пък вътрешността на БГ е тотално изостанала.

Амм за държава може би САЩ, но само някои градове като Лос Анджелис, но не целия град а само Бевърли Хилс - обожавам го и искам да живея в там и да се разхождам по Родео драйв и Санта Моника булевард. Далас също не е лош, топъл е но няма море.

Хората в Бевърли хилс живеят в рая на земята - вечно лято, никаква зима и сняг (макар че ако искат имат сняг наблизо - в планината, но в самия Лос Анджелис няма сняг и зима), море, пясък, палми, хората имат много пари и нищо не им липсва. В БГ няма хора с такава класа, тук дори и политиците и известните личности са селяндури и простаци от Лили Иванова през Николета Лозанова до Преслава! Не знам друга държава с такива гадни и досадни известни личности като БГ. А и тук по дискотеките само чалга пускат, няма ретро фенове като мен в тая страна!

Също ми харесва и Унгария - хубава природа, хубави хора и прекрасния град Будапеща през който тече Дунава. Имам много приятели от там. Франция пък има много хубави вина и приказна природа, разнообразна като нашата но на по-голяма територия. Все пак Париж не е цяла Франция както си мислят повечето хора в БГ. Мен лично ми харесват Кан, Ница, Лион. Е и Париж, де, но само центъра.

О боже, прости и!
    В Лос анджелис нямало цигани. Ми там е по зле и оттука, американците си имат мексиканците, които са тяхните мангали, и ако трябва да сме честни са много по агресивни и гадни от нашите джагали. Много филми гледате деца, много холивудски филми. Знаеш ли кви гета - негровски и латино имат в ла? Такива че ако влезеш там ще се накендзаш и ще те наебат 20 пъти преди да излезеш оттам, а после ще те хвърлят наебана в някоя канавка

Истината е че където и да отидеш, пари ти трябват. "Хората в Бевърли хилс живеят в рая на земята" - само хората които могат да си позволят да го имат този рай и лукс. Мнозинството ходят на две тежки работи, че и на трета тръгват понякога, за да могат да се издържат, и при тях никак не е розово. Е, разбира се, друг свят е там, има цивилизация, развит свят, но не мога да завиждам на някоя леличка дето се бъхти и чисти тоалетни, ама пък живее в Бевърли Хилс, Маями или Ню Йорк, разбираш ли. Е, виж, на заможните/богатите има за какво да им се завиди. Раят можеш да си го направиш и тук, в България, и навсякъде по света, стига пари да имаш. Но за хората които искат просто да видят нормални взаимоотношения, свят, и които искат да бъдат оценени, а не да бъдат тъпкани, да отиват на Запад. Тук няма да има оправия, не се надявайте, казвам ви го.
    Последно редактирано от flawless_ : 02-10-2012 на 07:20

London - United Kingdom
    Glasgow и Edinburgh-Scotland
    New York - North America
    France - Paris
    Melbourne - Australia
    Много бих искала да посетя въпросните градчета, особено първите три.. те определено са ми мечта.

Ню Йорк,
    Почти целия свят се е концетрирал там, сигурно няма нациалност, която не можеш да срещнеш.. а тръпката, че си в "центъра" на неща си заслужаща...
    предполагам, че го идеализирам твърде много, но бих живял там със сигурност..
    Последно редактирано от rome0 : 02-10-2012 на 11:18
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от rome0 Виж мнението
    Ню Йорк,
    Почти целия свят се е концетрирал там, сигурно няма нациалност, която не можеш да срещнеш.. а тръпката, че си в "центъра" на неща си заслужаща...
    предполагам, че го идеализирам твърде много, но бих живял там със сигурност..
    да, и културите така приятно са се скашкали...
    //ако избирам мегаполис, в който да живея (а аз не мога да живея в малък град), бих се спряла на Сеул, като по-добра алтернатива на американските лудници. привлича ме с дуализма си, културата, поне географската си отдалеченост от Запада. търся корен аз, не гмо плодове.;

Marseille - France
    E това е !

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    да, и културите така приятно са се скашкали...
    //ако избирам мегаполис, в който да живея (а аз не мога да живея в малък град), бих се спряла на Сеул, като по-добра алтернатива на американските лудници. привлича ме с дуализма си, културата, поне географската си отдалеченост от Запада. търся корен аз, не гмо плодове.;
    Значи в мегаполис искаш да живееш ти.
    Малките градчета не понасяш.
    Сега разбирам злобата ти.
    В тебе е развала.
    Човек има нужда от своето уединение.
    А в Големия град е пълно разложение.
    За човек на изкуството това е убийство.
    Вместо любов между двама - чекиджийство.
    Любовта на боговете няма граници.
    Ученици без раници.
    Човек има нужда от своята мечта,
    но забрави за Големия град - в селото е тя!
    Последно редактирано от flawless_ : 02-10-2012 на 18:45

И Италия е хубава, особено Рим. Въобще обичам държави където и зимата е топло и почти никога не пада сняг. Мразя зимата и студа. А и освен това искам да се махна от българските звезди, които са навсякъде - баба Лили, курви като Мария Илиева, Преслава пръдлата, Галена, педераси като Миро, Азис, Криско, тъпи водещи като Венета Райкова, Слави, онази свиня от Тази сутрин Ана Цолова, Николета Лозанова, Златките, политиците ни. Абе не знам друга държава където известните личности да са такива долни отрепки, дори в САЩ не са чак толкова противни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си