.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Аз те разбирам (най-вече това за родителите). Щом не се чувстваш сигурна, не го прави. А е супер тъпо това, което той ти е казал... вместо да мислиш дали е правилно решението ти, относно секса, по-добре помисли дали си заслужава да си с него щом ти ги говори тия глупости.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    Аз те разбирам (най-вече това за родителите). Щом не се чувстваш сигурна, не го прави. А е супер тъпо това, което той ти е казал... вместо да мислиш дали е правилно решението ти, относно секса, по-добре помисли дали си заслужава да си с него щом ти ги говори тия глупости.
    +1 .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Тя не е казала какво има предвид под това, че й бил говорел "глупости". Може просто да й е предложил алтернативни начини за задоволяване, което сигурно на тия години я хвърля в джаза, а всъщност е нещо нормално.

Не ви знам за чий започвате връзка, в която сте наясно още в началото, че няма да правите секс. Що за връзка е, всъщност, това? Детска приумица някаква. И да, ти можеш и след 2 години да му пуснеш и пак да те зареже. Не е до времето, а до правилната преценка. Като си хващате малоумници, които виждат във вас само едната дупка(с извинение), така ще е.

Аз не знам как бих изтраяла гаджето ми да ме държи умишлено на сухо 3-4 месеца, че и отгоре, а съм жена, представи си. Тия приказки как не си го обичала, щом не му пускаш, са си баш сапунени мехури за замазване на очите, но като се замислиш, си е точно така. Ако ти не го харесваш, не те привлича, не го желаеш, за чий си с него и си губите взаимно времето? Или си недорасла за връзка, или той не е човекът. Обезпокоително е да не се докосвате въобще, да ме прощаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си