.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не ми се е случвало, но не мисля, че е my cup of tea.
    В момент, в който съм ядосана и той ме почне, вместо да се опита да се разбере с мен... едва ли ще съм склонна да правим секс. Естествено, че не спира да ме привлича, но не смятам, че проблемите се решават със секс.
    Все пак си зависи и от конкретната ситуация - ако не са разногласия, а просто някой от двамата е обидил другия несъзнателно и съжалява, сексът е ок като решение.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В момент, в който съм ядосана и той ме почне, вместо да се опита да се разбере с мен... едва ли ще съм склонна да правим секс. Естествено, че не спира да ме привлича, но не смятам, че проблемите се решават със секс.
    Все пак си зависи и от конкретната ситуация - ако не са разногласия, а просто някой от двамата е обидил другия несъзнателно и съжалява, сексът е ок като решение.
    +1

Не виждам как ще правиш секс и как ще ти дойде желанието, ако си много ядосан...

Груб, груб.. то ще стане бой направо. Хъх.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много си права. Когато се скараме за нещо по-сериозно от обичайните абсолютни дреболии, не бих могла да се настроя за секс. Но обожавам като се издразним за нещо смотано и си изкараме всичко в див, здрав секс с много драскане, хапане и викове.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си