.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 187

Hybrid View

И Италия е хубава, особено Рим. Въобще обичам държави където и зимата е топло и почти никога не пада сняг. Мразя зимата и студа. А и освен това искам да се махна от българските звезди, които са навсякъде - баба Лили, курви като Мария Илиева, Преслава пръдлата, Галена, педераси като Миро, Азис, Криско, тъпи водещи като Венета Райкова, Слави, онази свиня от Тази сутрин Ана Цолова, Николета Лозанова, Златките, политиците ни. Абе не знам друга държава където известните личности да са такива долни отрепки, дори в САЩ не са чак толкова противни!

Повече от фен Аватара на flawless_
    ///////////////////
    Последно редактирано от flawless_ : 02-11-2012 на 13:25

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от anql4etyyy11 Виж мнението
    И Италия е хубава, особено Рим. Въобще обичам държави където и зимата е топло и почти никога не пада сняг. Мразя зимата и студа. А и освен това искам да се махна от българските звезди, които са навсякъде - баба Лили, курви като Мария Илиева, Преслава пръдлата, Галена, педераси като Миро, Азис, Криско, тъпи водещи като Венета Райкова, Слави, онази свиня от Тази сутрин Ана Цолова, Николета Лозанова, Златките, политиците ни. Абе не знам друга държава където известните личности да са такива долни отрепки, дори в САЩ не са чак толкова противни!
    Еей, много си негативна, бе момиче! Никой не те кара да ги гледаш. Да, и на мен ми писна от простотията, ама не е здравословно да изпитваш такава ненавист към всичко и всички. Не ти прави чест да говориш така за звезда като Лили Иванова. В България има много свестни хора, просто повечето не ги дават по телевизията.
    Последно редактирано от flawless_ : 02-11-2012 на 13:26

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си