- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво искате да работите
Техник на електронна/компютърна/комуникационна техника за сега щото няям висше, а след висшето пък същотото но вместо техник ще е инжинер-нещо такова, все пак 5 год съм учил за тва и м е интересно +тва, но не е много лесничко
да творя мн мн мн да играя роли да забавлявам хората да правя видеоклипове и музика да съм илюминатска марионетка да умра млад и красив от свръх доза и хората да страдат за мен и да бъда запомнен завинаги
но сигурно ще работя в супермаркет
Искам да сключа сделка със сатаната и да стана богата успешна певица и да показвам едното очо във всеки клип и да се кланям на пирамидата, ама няма и няма ве да го ева....
самолет![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Многодетна циганка, вземам кинти от държавата, не плащам данъци, водата и тока са дар, а не услуга, секса между роднини, не е табу, всеки ми е длъжен за нещо, всичко което не ми харесва, мога да кажа, че е расистко и ме дискриминира, мога да обиждам хората в собствената им държава.
n00bs
Въпреки, че темата е стара - Искам да стана една от най-великите жени татуисти. Така ще се занимавам с това, което наистина обичам и за което уча в момента. Същевремено ще си правя изложбички и etc. Пък по-нататък ще си отворя студио и ще имам мнол палички ^^
yep.... reality bites -.-
Аз много ама много искам адвокат или следовател...абе нещо свързано с правото
Miichelle когато станеш надявам се да ме татуираш![]()
Не искам никъде на никой да служа и да бъда подлога за пари!
Искам на мен да служат!
Ще стана бизнесдама ;д
Фермер, ще се преместя в Ямайка и ще отглеждам веселата билка, и ще си пушим всички задружно!
крадец
икономист,адвокат,ит техник
на 90% от вас няма да се сбъднат мечтите ха сега да видим защо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
лололол
Винаги съм искал да се занимавам с реклами, маркетинг и ПР.
Напоследък и журналистиката ми е интересна, но съм по-насочен към икономическия аспект на маркетинга и планирам да се занимавам с това, да. Отделно от това ще се занимавам с личностно развитие, работа с ума и духовно израстване, щото просто е яко.
Виждам се като много успешна личност в бъдеще с бляскав лайфсайл, която силно контрастира на настоящия ми депресиран и немотивиран "аз"
Последно редактирано от KumchoValcho : 03-31-2014 на 08:51
Тази тема ми напомня за това
http://vbox7.com/play:96ab3034cd
и това
http://www.vbox7.com/play:98e0c13f
O.O