.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Грешиш ! Ще намери може би няква полвинка , но съм почти сигурен че няма да е точната
    По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.
    Да по-точно казано
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Свестните момчета може да се крият в гардероба ти или под леглото ти. Само чакат да им дадеш знак и да се оплачеш защо не се появяват най-после.

Всеки изпада в такива състояния и когато спира да се вайка животът става по-розов. Със сигурност има някое същество до теб и ти е точно под носа, а ти седиш и се мръщиш. Стегни се и му се усмихни!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Има свестни момчета .. просто .. са попаднали на толкова много К*рви .. че може би спрели да търсят момичето което да заслужи любовта им. В днешно време .. повечето жени/момичета не искат свестен тип .. които да ги обича , разсмива и да се отнася с тях като в приказка. Някой искат пари . други само секс .. а трети .. да се отнасят като пълен боклук със тях ... и за жалост това наистина им харесва. Не казвам ,че всички са така .. просто голямата част предимно се състои от това
    Не съм перфектен но си струвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си