- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.
Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?
Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".
Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.
Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.
Така е човек трябва да прави компромиси. А аз се чудя как някои момичета искат някой перфектен, като това е абсурд, няма перфектни хора, всеки има както отрицателни така и положителни страни. Моята момче мечта е: така трябва да е мил, симпатичен, с много чаровна усмивка, умен и забавен да ме кара да се усмихвам да съм щастлива с него. За мен е важно човек да притежава тези качества.
И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
Don't forget the smile...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!