.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    тези, които игнорирам, вече бях описала в първия пост -> „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Един задръстеняк, грозник или смотаняк (накратко - комплексар) не би се осмелил да заговори момиче, такива обикновено си остават ергени.
    Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.

Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?

Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".

Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.

Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.

Така е човек трябва да прави компромиси. А аз се чудя как някои момичета искат някой перфектен, като това е абсурд, няма перфектни хора, всеки има както отрицателни така и положителни страни. Моята момче мечта е: така трябва да е мил, симпатичен, с много чаровна усмивка, умен и забавен да ме кара да се усмихвам да съм щастлива с него. За мен е важно човек да притежава тези качества.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.

Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?

Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".

И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
    Don't forget the smile...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
    И затова ще си седиш сама или ще те оправят бройкаджии, на които са им интересни предимно циците и дупето ти. И да...много правилен въпрос.Какво всъщност ти можеш да предложиш?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си