- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно ми е...
Интересно ми е да разбера дали ви се е случвало гаджето ви да се дразни от това и да не иска да висите във фейсбук или скайп? И какво смятате за това? Нормално ли е да се съгласиш с това и да се лишиш от тези работи? Не, че е хипер важен фб, но понякога е начин за разнообразяване и т.н. Чакам мненията ви.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Не е нормално въобще да ти казва какво да правиш..
Аз не бих се лишила от висене във facebook и skype.
Скоро може и да ти каже да не излизаш с приятели и прочие..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не е нормално. Никак даже. Това как и с кого комуникираш трябва да си бъде лично твой избор.
Попитай го какво точно го дразни. Това, че общуваш с хора различни от него самия?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не мисля, че е нормално... На мен не ми се е случвало, но имах една приятелка, чийто приятел редовно и държеше сметка, като я види в скайп или във фейсбук.
ако си момиче има право,защото всякъкви момчета и чичковци ще ти пращтат съобщения и други глупости които може само да го вбесяват
^Точно така. На майка ми една колежка се омъжила за един по-възрастен мъж. Той постоянно и държал сметка за фаcебоок, защото я ревнувал. Накрая дори я накарал да си изтрие акаунта пред него, за да бъде сигурен, че вече няма да се занимава със социалната мрежа. Е, не е нормално. -.-
Ами, ако киснеш там за да си пишеш с момчета - нормално да се цупи.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
не се оставяй някакъв лигльо да ти командори...
кажи му че ще правиш каквото си искаш и той няма право да ти нарежда..
много ме нервят такива дето си мислят че са център на вселената и действията на всичко и всички зависят от него..
Нищо нормално няма,
въпрос на личен избор е колко време ще отделяш във фейсбук и скайп ,
той няма никакво право да ти държи сметка за товар,не ако му каже че ще прави каквото си иска може и да се скарат ,по добре да му каже ,че отделя достатъчно време за него и това не и пречи на ангажиментите или нещо от сорта и според нея времето което прекарва в подобни сайтове ,не е прекалено и би го помолила той да се съобрази с преценката и !
И аз мисля,че не е нормално,все пак това си е твоето лично пространство.Може би ревнува или нещо такова,обясни му че няма защо да се притеснява.
дори и така да е,не би трябвало чааак толкова да се засяга от това-някакви хора ще и пишат,тя избира дали и как да им отговори-ако приятелят и е достатъчно уверен,че да не трепери от страх как някой виртуален принц ще му я отмъкне,не би трябвало да му пречи. А пък и нима той не си чати с други момичета? М?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не е нормално. Няма право да ти казва как да си общуваш и с кого. Като ти е кеф да си седиш в скайпа и във фбто, стой си. На него ли ще му даваш да ти държи сметка?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5