- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Въй въй..Един час чета простотии..Първо разбери какво искаш, тогава търси еди кой си и еди що си..Не искала бройкаджии, и не искала нърдове, а има ли други освен тея?Както umri, каза бих те пошляпал една вечер, яко си яка, и да те оставя изплезена на другия ден, да мечтаеш за тоз и оня, защото си толкова проста,че нямам думи!
ПС.Как се променя подписа бе?Търсих в настройките но намерих *** ..
Последно редактирано от Ev1l : 02-12-2012 на 23:11
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Представи си дали всичките тези твои изисквания отговорят на реалността:
Поне 600 000 българки са малтретирани
В Европа всяка пета жена е малтретирана вкъщи. Същевременно според национално представително проучване, проведено от "Джендър проект" и НОЕМА, една на всеки четири българки се определя като жертва на терор от най-близките. Освен в честотата съществува разлика и в степента на насилие, което жената у нас изтърпява, в сравнение с тази в развитите държави. Така например, ако в Щатите една плесница вече влиза в графата "насилие", жените тук не се определят като малтретирани, докато нещата наистина не излязат извън контрол. Което значи счупено ребро или влачене за косата, или няколко шева на бузата, или системно изнасилване... В този смисъл почти няма българка, която да не е "изяла" поне един шамар от любящата половинка. И ако приложим щатските критерии върху нашата страна, ще се окаже, че близо 100% от нежната половина на населението са или са били жертва на домашен терор. Което, съгласете се, вече е стряскащо.
Другата разлика е, че докато 44 държави са приели специални закони, третиращи домашното насилие, жертвите у нас на практика са в безизходица. В България няма правни механизми, които да позволяват отделяне на жената от насилника непосредствено след оказания терор. Тоест - ако бъдеш набита и ако си склонна да изтърпиш няколко състрадателни и един-два подигравателни погледа, можеш да отидеш в полицията. Оттам ще размахат пръст на мъжа ти... и толкова. След което той със сигурност ще ти го върне за "предупреждението". Разбира се, можеш да заведеш дело. Това обаче струва пари, а в повечето случаи ти ги нямаш. Колко по-лесно е да се оставиш по течението.
Източник: сп. Тема
Аз те разбирам още от началото, но ти не ме разбираш нещо.
Как ще прецениш поведението си към жена, която сега срещаш? Как ще решиш дали да се държиш като "описания" или като "бройкаджия"? По външния вид и физическото привличане, естествено. Освен ако не си телепат.
Изобщо не интерпретирам. Обобщавам.
И пак ще обобщя, че това, че си допуснал един човек да види "оная" ти страна, далеч не те прави мъж като този от първоначалното описание, както твърдиш.
Това твоето си е чисто лицемерие.
Добър съм, но на избирателен принцип.
Щом има възможност, да си различен от описания към непознат човек, значи не си описания.
M'kay?