- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесваме ли нърдовете?
Хайде тогава стискаме си ръцете.
Поздрав с една песничка:
http://vbox7.com/play:6d3ce40e
BrokenInnocence съжалявам че трябва да го кажа,но ти показваш една типична част на много жени,които не знаят какво искат, а после реват че ги използвали мъжете и колко били гадни. Да бил уверен,но не нахален. Да бе. Сърби ли ме или ме боли.Първо и ние мъжете не сме чак такива извънземни същества както някои жени ни обявяват и далеч не владеем четенето на мисли така че дали една жена ни харесва или не само можем да предполагаме.Докъде се опира увереността. Ако някой те хареса и дойде при теб и ти каже: "Мацка искам те!" и ти го харесваш ще е ебати и увереният тип. НО ако ти не го харесваш ще е ебати нахалният тип.Да не говорим и че някои решават и да се правят на леко или повече недостъпни и тази граница, за която говориш отива някъде...на майната си. Да действително ако се поинтересуваш малко от такова момче и не чакаш само на готово някой алфа мъжкар да ти помпа самочувствието с "досадните" си свалки може и да намериш много неща,които ти харесват в даден неуверен тип. Но нали е по лесно някой мен да иска да ме сваля и аз да не трябва да си мръдна пръстта и да се унижавам...нищо че тоя някой често иска само да спи с мен.И после се четат разни теми от рода на имало ли свестни мъже.Ами след време понякога и свестните стават такива,които просто искат да те боднат,защото така и така обектът на желанията им няма да откликне най-вероятно та ще започнат да се хвърлят уверено на посоки. Та така![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Първо, аз от мъже не съм се оплаквала никога, даже напротив, не веднъж съм казвала, че се чувствам добре и съм изключително доволна от отношенията си с мъжете. Много добре си се разбираме даже. Границата между уверен и нахален е там където, когато аз кажа "Не" момчето ме разбере от първия път, кажем си "Чао" и това е, след като веднъж съм казала "Не", всякакви други продължения и убеждавания ама точно той колко бил страхотен и не съм знаела какво изпускам са нахалство. Освен това, "Но нали е по-лесно някой мен да иска да сваля и аз да не трябва да си мръдна пръстта и да се унижавам" може да важи за повечето жени, които ти познаваш, но в случая много бъркаш. Обичам да правя първата стъпка и не ми е проблем да го правя когато достатъчно харесвам някой. И накрая... свестни мъже има, познавам не малко от тях, самия факт, че си избирам мъжете достатъчно добре, за да не говоря след това колко било гадно мъжкото племе и да... как го каза ти... рева, че нямало свестни, показва, че знам достатъчно добре какво искам. И това не са мъже, които започват с изречението "Вие, жените не знаете какво искате." и смятат това да идат и заговорят някой към когото имат интерес за унижение. Та така...![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.