- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бърз въпрос към женската част на форума 8-)
пак съм аз
да ви питам, отивате на дискотека, танцувате си и по едно време виждате, че на бара седи готин пич, който е сам, вие сте необвързани и пр.
как точно бихте се запознали с него? какво ще му кажете?
че напоследък твърде много ми се случва да искам да се запознаем и да не знам какво да кажа, та да видя как действате вие![]()
СТОП тролене!
Еми отиваш при него и почваш с някъв въпрос от сорта на "ей как може да стоиш сам тук....хайде ставай да денсим"![]()
Аз много често отивам, за да поискам запалка. Този номер винаги действа при мен. Вадиш една цигарка и отиваш да питаш за огънче. Поне не е толкова конфузно колкото да отидеш направо да се запознаете.![]()
Попринцип мразя някакви реплики или стратегии за свалки така да кажа давам направо. Поздравявам го и питам дали иска да танцуваме или се опитвам да завържа някакъв разговор с всеки е различно, ако не потръгнат нещата се оттеглям. Много момичета се страхуват да действат веднага (нямам предвид да му се нахвърли,а първа да покаже интерес), защото момчето можело да се "стресне" в този случай винаги казвам пъзльовци не ви трябват.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
В дискотека е най-лесно - питаш го дали иска да танцувате. И няма от какво да се притесняваш, най-много да те отреже ;д ;д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Отиваш и го питаш дали иска да танцувате, това винаги върши работа.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
"Денсим" е дума, не... съчетание от букви, което ме хвърля в оркестъра.
Бих пила нещо на екс за кураж, отивам и питам за запалка. Продължавам разговора със "Сам ли си?". Ако не захапе, оставям го.
Простичко звучи, но трябва да кажа, че не ми се е случвало и не мога да съм на 100% сигурна за реакцията си.
Не ходя по такива места!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
И между другото за най-сигурно пий нещо /водка,текила - нещо такова/, за да ти е по-отпуснато и да не запецваш като му говориш.
П.С.: Имам в предвид да пийне малко, а не да се напива като...И успех!
![]()
Ем те хората ти го казаха по - горе .. отиваш и го питаш дали е сам? Дали иска да танцувате? ..
Хубавото в случая е, че дори да те отреже има още 10, които можеш да попиташ ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе действаш както се сетиш на момента, а дори и да те отреже кой знае дали пак ще го видиш![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Ехх,тия запалкиии ,така ми е писнало или да ме питат колко е часа при положение,че го виждам с огромния часовник на ръката и минимум два телефона на масата.За мен тия свалки са доста изтъркани.Съгласна съм с другите за танцаАко все пак ти откаже не го приемай като отказ от общуването въобще.Ако има интерес към теб ще завърже някакъв интересен разговор,за да те задържи,докато се отпусне малко..
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!