- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- С колко завършихте срока?
Семестъра с 3,50 доволен съм, слабо ме топли успеха.
n00bs
5.44 :O Ще се гръмна...
I'm beautiful in my way....
Всяко училище, което търси даскали по философия и БЕЛ![]()
Пожелавам ти успех в бъдещата си кариера на учителка на заплата колкото за 30 квадрата мезонет в периферията на провинциален град с преобладаващо турскоговорящо население.
3,13![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
5.57
доволна съм
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Неграмотни полу-идиотчета, дето не могат да видят по-далеч от ръчичките си разправят как трябва да си абсолютен олигофрен, та да изкараш оценка по-ниска от 6.00, а хора които са далеч по-грамотни и впечатляват с мироглед, начин на мислене и изразяване изкарват тройки... Е т'ва е.![]()
Не ти прави чест, ама никак! Колкото и да е банално, но наистина е така, преподавателската професия е изключително отговорна и нелека, за съжаление обаче подценена и като възнаграждение, и като уважение. Точно това демонстрираш и ти, още повече към млад човек, решил да се посвети на това да бъде учител, за което го адмирирам. Аз като ученик в гимназия примерно много бих се радвал, ако имахме повече млади преподаватели, които да са по-близко до учениците.
Иначе нямаше да се включа, но донякъде и лично ме засегна, тъй като имам двама роднини, които са цял живот са били гимназиални учители.
А иначе по темата 5.70 някъде.
Последно редактирано от princo90 : 02-13-2012 на 17:37
4.07... чувствам се глупава като ви гледам резултатите....
Всичко зависи от това колко часа имаш да водиш. http://www.segabg.com/article.php?is...d=2&id=0000501
Говорил съм и с учители, и казват че под 600 лева рядко се взима.
ако 600 лева са пари в град като Пловдив ...
n00bs
няма да се женя, така че ще са ми предостатъчно *sun*
едва ли няма да се ожениш, а и да не се, вероятно едва ли ще живееш сам цял живот, все някога ще си хванеш приятел/ка и ще ти трябват повече кинти
n00bs
Той/тя ще трябва сам да си плаща разходите![]()
За частен бизнес предполагам не му трябва висше![]()
5,87
малко съм разочарована, защото няма да хвана европейската, но здраве да е.
@mlakniwe2,копеУЕ,що имаш 4 по ФВС?
Иначе,5,25.Идеален успех,при условие,че въобще не съм отворил учебник.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
5 ... то по предметите дето имам 6тици нямаме срочни ... ;х
6.00
и сега ще съм лепната на таблото за пълни отличници![]()