.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мен много ме е срам защото неговия най-добър приятел ме мрази и е голям клюкар.Апък и в неговия клас са само кифли и банички....Може само да ме разиграва и да ме изложи пред цялото училище.Така мисля защото той е по-известен а мен ме познават само някъде 200 човека в училище..Притеснявам се..Май не си заслужава..?!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от ^^Балева^^ Виж мнението
    Апък и в неговия клас са само кифли и банички....
    Каква е тази мания по закуските?

БТЛ Какво е баничка? За кифла общо взето ви разбрах стереотипното определение, ама за баничка трябва да ме светнете, че не съм толкова "вървежен".

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от ^^Балева^^ Виж мнението
    Мен много ме е срам защото неговия най-добър приятел ме мрази и е голям клюкар.Апък и в неговия клас са само кифли и банички....Може само да ме разиграва и да ме изложи пред цялото училище.Така мисля защото той е по-известен а мен ме познават само някъде 200 човека в училище..Притеснявам се..Май не си заслужава..?!

Хаха, ти си броиш запознанствата в училище

Виж сега, ако се опитваш да му се докараш с това колко много хора познаваш, няма да го впечетлиш ( освен ако не е някакъв комплексар или супер повърхностен) .
    Що се отнася до познанства и приятелства (според мен) едно момче ще се впечатли много повече, ако имаш малко, но истински приятелки, които държат на теб, както и ти на тях, подкрепяш ги, застъпваш за тях и просто сте лоялни едни на други - това говори за теб и като човек като цяло.

Наистина ли е толкова важно да познаваш "кифли и банички" от други класове, като си лицемерничите взаимно.
    Just keep it real. Бъди искрена в намеренията и думите си и не се преструвай пред него.
    Късмет

rose_berry
    Guest
    haresvam momche i nezna da li i men me haresva

Цитирай Първоначално написано от rose_berry Виж мнението
    Наблюдавай поведението му, докато си около него. Ако се перчи или търси присъствието и вниманието ти, работата е ясна.
    Успех

alison
    Guest
    А ако е както при мен - момчето те наблюдава и в следващия миг обарва кифлите от другия клас за задника и ....

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от rose_berry Виж мнението
    Добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си