- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безчувствена?
От около месец имам нов приятел,той е всичко,което някога съм искала.Гледа ме като принцеса,държи се страшно добре,всичко е супер,но някак си се чувствам безчувствена...Твърди,че е адски влюбен в мен дори,че ме обича и му вярвам виждам го в погледа му,но аз не мога да му отговоря със същото поради и аз не зная каква причина.Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно,но не мога да кажа,че го обичам или нещо подобно...Чувствам се ужасно поради тази причина.Предишната ми връзка беше изпълнена с лъжи и интриги и ужасно отношение спрямо мен та поради тази причина и бързо приключи,но сега когато имам всичко защо се чувствам толкова празна,ограбена,сякаш не мога да обичам,сякаш не мога да му отдам сърцето си изцяло...Случвало ли ви се е,период ли беше или бяхте така постоянно?
Всъщност е нормално да се чувстваш в момента по този начин, когато предишната ти връзка не е била връзка в истинския смисъл на думата. Един вид те е страх да не се случи същото. Пък и някои хора не могат да заобичат някого за 1 месец.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Здравей. Тъй като аз самия имах няколко връзки които наистина ми съсипаха не само психиката, а и сърцето като цяло и знам как се чувстваш ще те посъветвам да помислиш много добре над думите които си казала за това момче. Лично мое мнение е че той е малко по различен от другия, тъй както ти си казала " се държи с тебе като принцеса". Това не означава да го обикваш веднага. За момента бъдете заедно и т.н. пък времето ще покаже. И аз бях в твоето състояние и все още съм. Имах 3 ужасни връзки. Едната от която приключи с аборт на момичето въпреки, че говорихме да го оставим и т.н. В момента съм с едно от най-прекрасните (поне за мене) създания на този свят. В началото не можех да я обичам но сега 2 секунди да я няма до мене и откачамКъсмет.
Да не си посмяла да го залъгваш. Или искаш да си с него, или не. Няма по-гадно от това "само" да се се правиш, че го харесваш.
Да така е от друга страна. Но Джесика помисли върху думите и, че : "Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно" Тя трябва да е близо до него за да преодолее предишната си връзка. Ако е сама ще е по зле. Повярвай ми имам опит в този тип връзки.
Повярвай ми, един месец е нищо работа. Има време да се влюбиш истински. Една от грешките, които забелязвам у хората е, че едва ли не считат себе си за длъжни да са влюбени до уши още на първата седмица на някоя връзка. Не става така. Щом се чувстваш добре с него, разсмива те и си щастлива в компанията, отпусни се и се остави по течението.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ето виждаш ли не само аз съм на това мнение. Желая ти късмет и дано той да е любовта на живота ти![]()
Къде съм казала,че не ми харесва...Напротив харесва ми адски много,но щом стане въпрос за по-сериозни чувства аз не мога да му отговоря с такива...Говорила съм и открито с него и той ми каза,че се надява някой ден да го заобичам така както той мен,за да разбера как дава всичко за мен и как съм единствената за него...Но как да разбера колко време е нужно,това не би ли го наранило,това чакане и т.н.
Трябва ти време, за да се довериш на някой отново и да го заобичаш ..
Да, случва ми се и в момента и за това вместо да изпитвам угризения към някой си стоя сама .. !!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защо пък за 1 месец трябва да можеш да му отвърнеш на тва, че те обича. Не е казано, че веднага се влюбваш и започваш да го обичаш! С времето любовта може би ще дойде. + тва аз мисля, че да ти казва, че те обича на 1-я месец е някак пресилено...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Времето му е майката.Всичко може би се дължи на предишната ти връзка.А, и е малко странно да заобичаш някой още на 1-вия месец.След време,щом се почувстваш сигурна ще си щастлива,също така ще можеш да споделяш чувствата му.Не се чувствай виновна ,заради това.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
За мен би било странно ако само след месец тръгнеш да се обясняваш във вечна любов.
Нормално е да не изпитваш онази силната любов още на първия месец. Щом има привличане и ви е добре заедно не виждам защо се товариш излишно с чуденки "Ама защо не го обичам". Наслаждавай се на това, което имате в момента и след време може и да го заобичаш.
Пък и тя любовта не идва от днес за утре. Истинската обич се гради с времето. И аз не обичах през първите месеци от сегашната си връзка. Но един хубав ден след около година заедно го погледнах и си помислих "Абе, обичам го това човече".
Не насилвай нещата. Каквото има да става ще стане.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Когато те глезят,обгрижват те прекалено много и ти угаждат на всяко желание я няма тръпката,става безинтересно ,така че е съвсем нормално
Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Съгласна съм с Glamour92. Понякога хората не се замислят колко важни са думите и действията им,и че те винаги имат своето отражение върху нещо или някого.Помисли добре и не си играй.
![]()
I love my high heels <3
Ако мислиш че няма да успееш да го обикнеш не губи и своето и времето на момчето ..
Я кажете какъв е срока за обичане, че да знам.
ехеее к'ъв е тоя убийствен чар ; )) авторката да не се насилва излишно, то в бъдеще не се знае какво ще стане (:Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко
особено ми е мощен чарът,да...стигна се обаче до тая странна развръзка по-скоро заради отказът на момчето да приеме действителността ( и онзи неписан закон,който гласи "това,че си хлътнал по някого не значи,че и той ще хлътне по теб")
Има хора,които тежко приемат това-и колкото повече време се самозаблуждават,толкова повече затъват.Затова и посъветвах авторката ако смята,че приятелят и не е нейният човек,по-добре да си тръгне,преди той да е приел нещата твърде насериозно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
1 месец не е толкова много и има време и ти да започнеш да се държиш като влюбена.
Разбирам те. Това е нормално според мен, защитна реакция, чувство за самосъхранение! Така мисля. (:
Кирилицата е задължителна
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 02-18-2012 на 05:12