.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на Zaharinka

Unhappy Безчувствена?

От около месец имам нов приятел,той е всичко,което някога съм искала.Гледа ме като принцеса,държи се страшно добре,всичко е супер,но някак си се чувствам безчувствена...Твърди,че е адски влюбен в мен дори,че ме обича и му вярвам виждам го в погледа му,но аз не мога да му отговоря със същото поради и аз не зная каква причина.Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно,но не мога да кажа,че го обичам или нещо подобно...Чувствам се ужасно поради тази причина.Предишната ми връзка беше изпълнена с лъжи и интриги и ужасно отношение спрямо мен та поради тази причина и бързо приключи,но сега когато имам всичко защо се чувствам толкова празна,ограбена,сякаш не мога да обичам,сякаш не мога да му отдам сърцето си изцяло...Случвало ли ви се е,период ли беше или бяхте така постоянно?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всъщност е нормално да се чувстваш в момента по този начин, когато предишната ти връзка не е била връзка в истинския смисъл на думата. Един вид те е страх да не се случи същото. Пък и някои хора не могат да заобичат някого за 1 месец.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Време ти трябва

Здравей. Тъй като аз самия имах няколко връзки които наистина ми съсипаха не само психиката, а и сърцето като цяло и знам как се чувстваш ще те посъветвам да помислиш много добре над думите които си казала за това момче. Лично мое мнение е че той е малко по различен от другия, тъй както ти си казала " се държи с тебе като принцеса". Това не означава да го обикваш веднага. За момента бъдете заедно и т.н. пък времето ще покаже. И аз бях в твоето състояние и все още съм. Имах 3 ужасни връзки. Едната от която приключи с аборт на момичето въпреки, че говорихме да го оставим и т.н. В момента съм с едно от най-прекрасните (поне за мене) създания на този свят. В началото не можех да я обичам но сега 2 секунди да я няма до мене и откачам Късмет.

Да не си посмяла да го залъгваш. Или искаш да си с него, или не. Няма по-гадно от това "само" да се се правиш, че го харесваш.

Да така е от друга страна. Но Джесика помисли върху думите и, че : "Когато сме заедно съм щастлива,винаги ми оправя настроението,кара ме да се смея,мисля за него постоянно" Тя трябва да е близо до него за да преодолее предишната си връзка. Ако е сама ще е по зле. Повярвай ми имам опит в този тип връзки.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Повярвай ми, един месец е нищо работа. Има време да се влюбиш истински. Една от грешките, които забелязвам у хората е, че едва ли не считат себе си за длъжни да са влюбени до уши още на първата седмица на някоя връзка. Не става така. Щом се чувстваш добре с него, разсмива те и си щастлива в компанията, отпусни се и се остави по течението.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ето виждаш ли не само аз съм на това мнение. Желая ти късмет и дано той да е любовта на живота ти

Цитирай Първоначално написано от DeMoNSouL Виж мнението
    В началото не можех да я обичам но сега 2 секунди да я няма до мене и откачам Късмет.
    И как стана това, ще обясниш ли?
    Сериозно те питам, пък ти отговори искрено (;
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от Ice Princess JESSICA Виж мнението
    Да не си посмяла да го залъгваш. Или искаш да си с него, или не. Няма по-гадно от това "само" да се се правиш, че го харесваш.
    Къде съм казала,че не ми харесва...Напротив харесва ми адски много,но щом стане въпрос за по-сериозни чувства аз не мога да му отговоря с такива...Говорила съм и открито с него и той ми каза,че се надява някой ден да го заобичам така както той мен,за да разбера как дава всичко за мен и как съм единствената за него...Но как да разбера колко време е нужно,това не би ли го наранило,това чакане и т.н.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Трябва ти време, за да се довериш на някой отново и да го заобичаш ..
    Да, случва ми се и в момента и за това вместо да изпитвам угризения към някой си стоя сама .. !!

Голям фен Аватара на magita
    Защо пък за 1 месец трябва да можеш да му отвърнеш на тва, че те обича. Не е казано, че веднага се влюбваш и започваш да го обичаш! С времето любовта може би ще дойде. + тва аз мисля, че да ти казва, че те обича на 1-я месец е някак пресилено...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Времето му е майката.Всичко може би се дължи на предишната ти връзка.А, и е малко странно да заобичаш някой още на 1-вия месец.След време,щом се почувстваш сигурна ще си щастлива,също така ще можеш да споделяш чувствата му.Не се чувствай виновна ,заради това.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    търсиш под вола теле

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За мен би било странно ако само след месец тръгнеш да се обясняваш във вечна любов.

Нормално е да не изпитваш онази силната любов още на първия месец. Щом има привличане и ви е добре заедно не виждам защо се товариш излишно с чуденки "Ама защо не го обичам". Наслаждавай се на това, което имате в момента и след време може и да го заобичаш.

Пък и тя любовта не идва от днес за утре. Истинската обич се гради с времето. И аз не обичах през първите месеци от сегашната си връзка. Но един хубав ден след около година заедно го погледнах и си помислих "Абе, обичам го това човече".
    Не насилвай нещата. Каквото има да става ще стане.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Когато те глезят,обгрижват те прекалено много и ти угаждат на всяко желание я няма тръпката,става безинтересно ,така че е съвсем нормално

Супер фен Аватара на Glamour92
    Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Съгласна съм с Glamour92. Понякога хората не се замислят колко важни са думите и действията им,и че те винаги имат своето отражение върху нещо или някого.Помисли добре и не си играй.

I love my high heels <3

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Ако мислиш че няма да успееш да го обикнеш не губи и своето и времето на момчето ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Я кажете какъв е срока за обичане, че да знам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Случвало ми се е-като бях лапертия в 9ти клас и се чудих каква глупост да свърша xDD Хванах си приятел-и той като твоя беше луд по мен,а пък от моя страна-нищо.Не го лъгах-казах му,че не мога да му отвърна и той в продължение на цяла година се опитваше да ме накара да го заобичам-естествено нищо не стана,историята завърши зле и аз реших да си тръгна...Момчето след това дали заради стреса,дали от нещо друго изпадна в някакво умопомрачение и му откриха биафективно разстройство-сега е добре,обаче и до днес близките му обвиняват мен за това. Е,после ми се върна тъпкано.Съветът ми е-ако чувствата ви не са взаимни,най-добре прекрати всичко
    ехеее к'ъв е тоя убийствен чар ; )) авторката да не се насилва излишно, то в бъдеще не се знае какво ще стане (:

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от ColdColdNight Виж мнението
    ехеее к'ъв е тоя убийствен чар ; )) авторката да не се насилва излишно, то в бъдеще не се знае какво ще стане (:
    особено ми е мощен чарът,да...стигна се обаче до тая странна развръзка по-скоро заради отказът на момчето да приеме действителността ( и онзи неписан закон,който гласи "това,че си хлътнал по някого не значи,че и той ще хлътне по теб")
    Има хора,които тежко приемат това-и колкото повече време се самозаблуждават,толкова повече затъват.Затова и посъветвах авторката ако смята,че приятелят и не е нейният човек,по-добре да си тръгне,преди той да е приел нещата твърде насериозно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    1 месец не е толкова много и има време и ти да започнеш да се държиш като влюбена.

Разбирам те. Това е нормално според мен, защитна реакция, чувство за самосъхранение! Така мисля. (:

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Кирилицата е задължителна

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-18-2012 на 05:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си