.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Има ли нещо "гнило" според вас

Сложно е, но ще се опитам да го опростя максимално..Преди време незнайно как харесах момче тип "мачо"..за него по скоро са важни бройките..не исках да бъда поредната в списъка, въпреки, че бе ясно, че има интерес.Приятелите му ме одобряваха, НО НАЙ-МНОГО НАЙ-ДОБРИЯТ.Стана така, че по куп причини момчето което харесвах тогава вече НЕ е в нашето училище.Минаваше времето, а аз просто трябваше да се оттърся от него...един ден както си седях на прозореца в училище погледите ми се срещнаха С НАЙ-ДОБРИЯ МУ ПРИЯТЕЛ..(ще го наричам Х защото ще се объркате по нататък. от начало не обърнах особено внимание..но започна да се случва прекалено често.,.Гледаше ме всеки ден и то сравнително дълго 8-10 сек - с него се познаваме, но не сме в супер приятелски отношения..иначе да говорим си от време на време..та вчера СВЕТИ ВАЛЕНТИН.. пак гледаше пак толкова време...Отидох в ендо от междучасията при тяхната стая - от неговия клас е една приятелка и всички ме гледаха странно попитах какво е станало и ми казаха " Прочетоха валентинката, която си написала пред целия клас - за (онова момче което изключиха" аз не съм я писала, в нея пишело, че ще го чакам колкото е необходимо, че го обичам и тем подобни..Говорих с приятелката ми от класа му да поразпита кой я е написал..после тя ми обясни, че Х е казал, че я е написал когато са били скарани с момчето което не е в нашето училище, но, че нямал нищо против мен и ми каза, че си говорили кой харесва и аз попитах кой..тя ми отговори май теб и ми каза попитах го ако не вярваш..после беше казала на другото момче с което се движа, че той не е отговорил дали ме харесва, но мълчанието значело да.Незнам какво са си говорили двете ми приятелки, но после разбрах, че тя го попитала отново и той бил казал не. Като се замисля всичко не се връзва
    1во Момичето от неговия клас каза, че той не е човек, който би си признал
    2ро Държи се мило с момичето което харесва, а иначе е доста грубичък с останалите - с мен се държи наистина мило
    3то 1во ме харесвал, после нензма си какво казал не - има нещо странно в това
    4то..нензм на него за какво му е било да пише такава валентинка от мое име , казал е, че за да си помисля, че онзи си я е написал сам и да му се ядосам, защото тогава са били скарани..но той е знаел от доста от одавна, че когато раздават валентинките той няма да е в нашето училище..даже ми го беше казал отодавна, че няма да е в нашето училище и сякаш не случайно е написано това "ще те чакам колкото е необходио"..
    .знам, че е наистина объркано, и някои от вас може да не разберат самата история..но не ви ли се струва, че всякаш в целия "развален телефон" между приятелките ми мен и него има нещо гнило, просто защото някак не се връзват нещата..ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите..защото съм наистина притеснена
    Последно редактирано от aleks07 : 02-15-2012 на 05:14
    .................

ами да ти кажа някой неща не се връзват едно с друго иначе нензам

Супер фен Аватара на djipsito
    Ти реално от цялата история кво искаш ? Или кой ? Малко не те разбрах честно казано..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Малко не те разбрах честно казано..
    аз също. какво толкова те притеснява като цяло? а и сама си го каза, че е точно като развален телфон и не бива да се вържеш на всеки на думите.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако толкова искаш да знаеш какво и защо е направил отиди и го питай сама. Тези глупости с кой-какво-казал няма да ти помогнат.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    поговори с него както казаха по-горе

Ами харесвам сегашното момче тоест Х.. най-добрия приятел на изгоненото момче..говорих с приятелката си от неговия клас и се оказа, че тя е криела много неща..още в началото когато го харесах тя го е разпоитвала кой харесва и той се е усетил смаил с лека усмивка е казал хех знаех си, после вчера не е казла, че не ме харесва " ам, че не ме познава добре" и вчера по ендо време ни е чул, че аз искам да го заговоря като ще му искам запалка и я е попитал дали е чул правилно, че да си я вземе ;дддд и общо взето това е
    .................

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ама авторке като ще въртиш посредник нека той е надежден поне ;x

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    ама авторке като ще въртиш посредник нека той е надежден поне ;x
    да..
    иди и говори с него директно на 4 очи..с вашите приятели, приятелки и приятелчета затова накрая мрънкате всичките че нямате гаджета.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Благодаря за мнениеята и наистина знам, че е много объркано..просто след всичко имам поне малки надежди, че има чувства към мен
    .................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си