.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Hybrid View

Голям фен Аватара на toad
    Никой не е казал , че са некадърни и в случая това не е от първостепенно значение . Имат си и експерти и консултанти , та не е нужно да са гениални в областта си , но разковничето тук е интереса . Може би ако слушаха по-малко господарите си от изтока и запада и се интересуваха малко повече от бъдещето на тази мизерна територийка и прилагаха по-адекватни политически и социални мерки то нямаше да се стигне до този бум на раждания при въпросния етнос . Дори и от сегашна гледна точка сме мнозинство и важни решения бихме могли спокойно да вземем с референдум . В много от случаите , както и да изманипулират циганския вот , то ще си вземем решението при една единна позиция , както е при шистовия газ и АСТА .

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Никой не е казал , че са некадърни и в случая това не е от първостепенно значение . Имат си и експерти и консултанти , та не е нужно да са гениални в областта си , но разковничето тук е интереса . Може би ако слушаха по-малко господарите си от изтока и запада и се интересуваха малко повече от бъдещето на тази мизерна територийка и прилагаха по-адекватни политически и социални мерки то нямаше да се стигне до този бум на раждания при въпросния етнос . Дори и от сегашна гледна точка сме мнозинство и важни решения бихме могли спокойно да вземем с референдум . В много от случаите , както и да изманипулират циганския вот , то ще си вземем решението при една единна позиция , както е при шистовия газ и АСТА .
    То не става на въпрос за мнозинство българи, а за мнозинство компетентни. Аз, вероятно, ще съм съгласен с едно на сто решения от референдуми. Ми, ако 2009 около кризата бяхме започнали да взимаме решения по този начин, нали народа щеше да си дораздаде де що има по държавната хазна и да си пропием държавата за броени дни. Тогава се начетох на безумно много коментари "Дянков педал, то е криза, а той не раздава помощи". Педал, педал, ама нашият кредитен рейтинг се запази, a S&P и Moody's порязват в момента цяла Европа и почнаха да го викат по университетите да им чете лекции за антикризисни мерки. В час съм с това, което се случва в държавата, защото това работя и да не преувеличавам статистически, но всеки 9 от 10 души идея си няма какво става около него, информират се изключително само от форумни коментари и жълта преса, най-много да пуснат БТВ, и после де ли псуват по форумите. Аз на такива хора не мога да се доверя да взимат решения. Че е народ - народ е, че за него трябва да се взимат решения - така е, но сам да върши тая работа - тц.

А до мнението ни се допитват, щото им трябват избиратели. За тази цел ни информират чрез медиите, ние почваме да пищим и да протестираме, и накрая си съобразяват решенията с народа, за да ги преизберат накрая на мандата. ГЕРБ го правят това повече, от колкото ми се иска, допускат и грешки, но като цяло имат и доста правилни постъпки (лично мнение, а и очевидно съм техен поддръжник).
    Последно редактирано от Chacho : 02-16-2012 на 17:35
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си