- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас колко сериозен проблем е това?...
Първо искам да вметна че до последно се колебаех дали да поствам темата в раздел 'Любов' или раздел 'Секс' но в крайна сметка става въпрос за секс тъй че тука реших да е...
Приятелката ми и аз го направихме за пръв път преди два дни...Тя е на 15 а аз на 19(разликата не личи щото сме на един акъл ама не мога да преценя дали аз съм на по-ниско ниво или тя на по-високо отколкото предполагат годините ни...както и да е...) ходим от почти 8 месеца и от доста време си говорим за секс и е ставало въпрос за това дали и колко го искаме но тя ми казваше че не е готова с което аз нямах проблем...всмисъл...желая я но все пак не съм с нея заради едното чукане...и така си карахме до преди няколко дни когато тя ми сподели че го иска(беше доста неочаквано...) и го обсъдихме...говорихме си дали е готова и дали го иска и след известно колебание тя каза че го иска...
Отидохме у нас иии го направихме...Аз бях възможно най-внимателен и нежен с нея защото не исках да я боли а и знаех че се притеснява но тя каза че и е било хубаво и не е изпитала кой знае каква болка а само леко парене което не е чак толкова неприятно...
Отделно...като свършвах въпреки че бях с презерватив не останах в нея изцяло...само може би секунда-две...и после проверих презерватива нищо си му нямаше и аз лично не се притеснявам но тя е много стресната в момента...
След това тя се чувстваше виновна пред техните щото те са малко по-консервативни хора в това отношение и тя си мислеше че ще има огромни проблеми с тях ако разберат и много се чудеше дали да каже на майка си(аз я посъветвах да не го прави защото все пак това си е нейна работа...всмисъл...разбирам да беше постъпила безотговоно или да го беше направила с някой невнимателен че да има от какво да се притеснява но при тия обстоятелства просто не виждам причина да я е страх...)...иииии...в крайна сметка е казала на майка си вчера и естествено жената е реагирала остро...казала и е че ще си има сериозни проблеми ако не и дойде тоя месец...и самите им отношения вече били други...И приятелката ми естествено е в много кофти състояние в момента...от една страна се притеснява че е бременна а от друга заради отношенията с майка и и ситуацията у тях...а реално нищо не се е променило...само дето тя стана малко по-уверена...а сега сама се товари...
И най-лошото е че е решила за да успокои положението вкъщи да ограничи почти до нула времето в което да сме заедно...занапред никакъв секс(което както казах не ми е най-големия проблем но не сятам че трябва да се стига чак дотам...все пак вече го направихме и беше хубаво и каза че не съжалява...но ако това е залога да съм с нея ще го преживея...обичам я адски много...) и като цяло почти пълен блок...което според мене е излишно щото в крайна сметка нищо лошо не сме направили с нея...нормално е майка и да го смята за нередно но това няма негативни последици върху бъдещето и...все пак не обсебвам времето и вниманието и...не и преча да си учи нормално...внимавах докато го правихме и занапред разбира се пак ще внимавам ако имаме възможност да го правим но тя е много стресирана, паникьосана и затворена в момента и не знам какво да правя...
Бих оценил мнения по въпроса...
Последно редактирано от blader : 02-15-2012 на 09:09
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Ох, какво да ти кажа... Какви сериозни проблеми, нали сте били с презерватив?
Това, че искаш да правиш секс с приятелката си, по никакъв начин не означава, че ти е само за едното чукане. 8 месеца далеч не са толкова малко време.
Според мен майка и излишно я плаши и стресира. Ти си постъпил като пич - евала! Тя тъкмо се е отпуснала и вече ти има доверие и изведнъж майка й и говори, че ще си има проблеми ако забременее. Вие сте го направили с презерватив, не виждам къде е проблема. Вместо да седне и да й обясни всичко за секса, тя я плаши, все едно секса е табу. Повечето проблеми стават точно, защото родителите не говорят с децата си за секса. В същото време не можеш да говориш против майка и. Според мен ще е най-добре да заложиш на тактичен подход, който да я накара да разбере, че секса е нещо хубаво и нормално (стига да се прави с акъл, както в случая сте и направили). Виждам, че наистина държиш много на нея - кажи й, че никога не би направил нещо, което да и навреди. Бъди твърд и искрен, когато го казваш.
Ммм,всъщност щом ѝ е за първи път има гоолляяяма,вероятност да и закъснее този месец,та ако стане,така че да ѝ закъснее, обясни ѝ ,че е нормално , да не се шашка.Иначе почти всеки родител реагира така,а не бива да е така. Родителите трябва да разговарят с децата си преди това, да им казват да се предпазват. А не да очакват децата им да знаят всичко от ей така( което всъщност става чрез интернет и практиката). Какъв е смисъла да и се кара,при положение ,че вече е поставена пред свършен факт.Малко подкрепа винаги е от полза. Мисля че ще е хубаво и ти да поговориш с майка ѝ,въпреки че ще е доста конфузна ситуация.
maDamn
Дааам...познават ме амаааа...да речем че не съм идеала им за приятел на дъщеря им(за което не ги упреквам...знам си недостатъците...плюс това мисля че е нормално да не харесват 19 годишното момче което ходи с 15 годишната им дъщеря...)...и проблема с майка и не е че не си говорят за секс...доколкото знам са си говорили за това но майка и ясно е дала да се разбере че е против това да го прави на тези години(и все пак мисля че не майка и е човека който да взима тези решения...не съм я карал на сила да го прави а тя реши да го направим по своя свободна воля тъй че според мен проблема е нулев...не е толкова малка че да не може да прецени с кой да го направи а и си мисля че по-добре с мен-защото аз я обичам наистина и съм много внимателен с нея-отколкото с някое животно дето ще я блъска още първия път...) а с това че майка и я смята за малка за тия неща...
Иначе и аз още вчера и предложих да говоря с майка и но приятелката ми я е страх щото си мисли че майка и няма да разбере и нещата ще санат още по-лоши но...аз си го обмислям въпреки нежеланието и защото искам да я облекча малко...всмисъл...мисля че ако майка и види че съм отговорен и не съм някво шубе ще е по-благосклонна към нас и сегашната ситуация...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Според мен майката е виновна в случая. Буквално е наплашила момичето. Нормално е първия път да се паникьоса дали не е забременяла, мисля че всички сме минали през този период и ще има нужда от майка си да я успокои и да говори с нея, а не да я наплашва допълнително, ама както и да е...не съм аз човека, който трябва да я съди. Иначе не се сещам за друго, което може да направиш, освен да бъдеш подкрепа за приятелката си. Всяко чудо за три дни - и това ще мине, майка й ще го преодолее, а момичето ще спре да се притеснява. И междудругото, наистина е много вероятно да й закъснее този месец или да й дойде по-рано. На мен след първия ми път ми дойде две седмици по-рано, после пропусна един месец, изобщо...нормално е. Кажи й да не се притеснява![]()
Да и аз така мисля...опитвам се да съм до нея колкото мога повече и да я накарам да повярва че наистина нищо лошо не се е случило(тя се чувства виновна че го е направила щото просто...така е възпитана...техните не са искали да го прави толкова рано но аз съм за свободата като става въпрос за собствения живот а и както казах не е като да е малка и да не може да си преценя...достатъчно разсъдлива е...) и няма нужда от такава драма ама тя е много наплашена сега и е много затворена и по-скоро е склонна да слуша други хора отколкото мен...Много се надявам като и дойде най-сетне да преодолее всичко това щото наистина много кофти и се отразява...пък и аз го преживявам заедно с нея...
echii <3
Имате ли идея колко долу-горе може да и закъснее?...За да мога да и кажа и да се успокои...
echii <3
O, RLY?...
Последно редактирано от blader : 02-16-2012 на 08:05
echii <3
из НК...
Чл. 151. (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.
По смисъла на българското законодателство лицата ненавършили 18 години се водят "деца".
И както ти си на 19 т.е. пълнолетен, и в момента на такъв сорт престъпления се гледа толкова сериозно....Просто ако бях на мястото на родителите на това дете просто щях да те ИЗПЪРЖА!
Така че, да радвай се на "сърденето" и по-малкото виждане, защото ако подобно педофилче(потърси в гуугле терминчето да видиш колко хубаво влизаш в дефиницията му) пипне моята дъщеря просто няма да се размине само с това.
П.П. А щом си 19 годишно и си мислиш, че не си направил "нищо лошо"...сериозно те съветвам да поискаш от личния направление за психодиспансера, защото със сигурност имаш отклонения.
И да майка и си действа нормално, че то как да действа жената? Един ден се прибира и 15 годишното и дете, което до преди година е играла на площадката и казва "ми с гаджето правихме секс и то..."
А ти бладерчо, щом толкова много я "обичаш", можеше да я обичаш платонично поне още една годинка.
Последно редактирано от thefolenangel : 02-15-2012 на 20:05
Последно редактирано от blader : 02-16-2012 на 08:07
echii <3
Г-жица Разбирачката от горния пост да не говори глупости за да плаши момчето щото се съмнявам да го правила само и единствено с пълнолетни момчета. Естествено е всеки тийнейджър да го направи за 1ви път преди 18, а в закона който цитираш има и едно мн важно пояснение "...лице, навършило 14-годишна възраст, което НЕ РАЗБИРА свойството или значението на извършеното" ми според мене момичето щом даже си е и казало и си е поискало много добре си разбира, така че не психирайте момчето и без това не му е лесно
Последно редактирано от milano2010 : 02-15-2012 на 22:15
г-н Разбирача е правил секс с непълнолетни тогава когато и той е бил такъв. Всичките гаджета на г-н Разбирача са били негов набор или по-големи.
г-н Разбирача казва на г-н милано, че изобщо няма значение какво е "според него". Всяко действие на непълнолетно или малолетно лице може да бъде поставено под въпрос, особенно ако то е било подбудено от друго пълнолетно такова което не е в качеството си на родител, настойник или попечител.
Така че г-н разбирача съветва г-н бладер да си трае и както гласи народната мъдрост "да си посипе главата с пепъл" и да се моли. А с г-н милано иска да сподели, че преди да почне да "смята" би трябвало да прочете някоя друга нормативна разпоредба.С добър адвокат и бялото може да стане черно, повярвай ми все пак съм син на такъв.
Последно редактирано от blader : 02-16-2012 на 08:09
echii <3
Бладер изобщо нямам "интерес" да изляза мъдър. Опитвам се да ти покажа каква е парадигмата на един възрастен човек (родител). Това че тук в teenproblem.net те подкрепят и едва ли не зоват - "давай давай" не превръща действията ти в правилни!!!
Ако пък толкова искаш да ми говориш за ЛЮБОВ отново ти казвам - щом толкова я обичаш, можеше да я обичаш платонично още една година нали?
Aз ще спра до тук! Няма да ти обяснявам за различните видове зрялост и кога един човек ги достига - неща казани не от мен а от научни изследователи провели проучвания. Тъй като виждам, че ти самият осъзнаваш къде е грешката ти, но не желаеш да я приемеш (в по-горните си постове, си го написал сам).
Ще те помоля само за едно преди да отсъдиш че "никакъв проблем" няма и просто "има кофти родители". Иди при някой познат - родител и му задай въпроса "Абе ако детето ти прави секс на 15 проблем ли ще е? И ако да защо" изслушай това което има да ти каже и си направи сам изводите.
Последно редактирано от thefolenangel : 02-16-2012 на 00:04
Ама аз можеше и да не съм с Нея въобще нали?...можеше като праведен и законосъобразен млад човек да си потърся момиче мой набор или повече че да си нямам главоболия нали?...
Айде стига глупости моля ти се...
От всичкия bullshit който изписа нищо не доказва който и да е аспект от отношенията ми с Момичето което обичам като нереден...дори и приложения член...
А и както виждам аз проблема ти не е че Приятелката ми е малолетна ами че аз съм пълнолетен щото в една друга тема чиято авторка е с няколко месеца по-голяма от моята Приятелка и която се притеснява дали не е забременяла от тоалетна хартия си изразил много по-спокойно мнението си и не си бил толкова 'справедливо-строг' и морално поучителен спрямо нея(или поне такъв извод си вадя от ...)
...а си се опитал да я успокоиш и помогнеш...
Не знам защо реши вместо да направиш същото и тука да си играеш на прокурор...Също така не схващам какво толкова те дразни това че аз съм пълнолетен и държиш да отида в пъкъла заради това?...
Надявам се стана ясно че не съм използвал това че съм по-голям за да се възползвам от нея а по-скоро я смятам за равна и именно заради това се допитвам до мнението и преди да правим каквото и да е заедно...
О...сега видях че си допълнил нещо за родителите...
Ми не...не смятам че родителите и са кофти...напротив...много читави хора са и това което съм казал в по-горните си постове има връзка с тях...не означава че осъзнавам някаква грешка ала-бала...означава че разбирам защо родителите и реагират така...ок...така са възпитани и такъв е бил ТЕХНИЯ избор но тя е свободна да направи своя по отношение на СВОЯТА сексуалност...когато ти си правил секс с малолетните си наборки когато и ти си бил такъв допитваше ли се до вашите?...А дори и да си го направил ако не беше това по-лош човек ли щеше да те направи?...
Последно редактирано от blader : 02-16-2012 на 08:11
echii <3
Има една приказка "можеш да заведеш магарето до водата, но не можеш да го накараш да пие"
че и твойта работа същата - наумил си си нещо и даваш като "кон с капаци".
You don't say...
Продължаваш да не даваш нищо състоятелно като аргумент което да ме убеди в неправедната природа на случилото се...
Съжалявам но не ми се занимава да се оправдавам сякаш съм изнасилвач...
Последно редактирано от blader : 02-16-2012 на 08:15
echii <3
Проблема е в родителите, които не могат да приемат че тяхното момиче расте и ненужно я манипулират и стресират.. След като сте заедно от толкова много време(щото 8 месеца за 15 годишните в днешно време е ЦЯЛА ВЕЧНООСТ), не и пречиш на училище и т.н. не знам какъв им е проблема на тези хора.. Щяла да забременее дрън-дрън та пляс..
П.П. thefolenangel - ХОДИ СИ ЛЯГАЙ, МОЛЯ ТЕ!
Като й дойде, ще се успокои. Едва ли някой може да каже колко ще закъснее, дали ще закъснее, дали ще подрани и т.н.
Като се кротне, сядате двамата и четете и говорите кога точно и как стават гафовете, за да е сигурна следващия път, че няма нищо. Майка й едва ли ще я успокои.
Първоначално написано от antifashionshit
Мммного благодаря на всички за коментарите...дори и на thefolenangel(и без това не можех да заспя до късно снощи и ми се занимаваше да се опитвам да остроумнича но си редактирах постовете до по-поносими за четене дължини и съдържание щото установих че излишно съм се защитавал без да има от какво...И все пак не това беше идеята на темата но някой трябваше разбира се да започне да се опитва да раздава правосъдие...ъх...)...
Бяха ми полезни мненията ви и мисля че ще я успокоя по-ефективно благодарение на нещата които прочетох...
...peace...
echii <3