Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
Кое му е нормалното?! Да не са на по 15, че той да е лошото другарче, което ще я развали?
Нормално е и още как. Това, че си плаща цигарите сам, по никакъв начин не прави пушенето добър навик, нито пък по някакъв начин влияе на негативното мнение за нейните родители.
И да, не е на 15, но средата винаги оказва влияние, особено ако под "среда" разбираме човек, с когото авторката е всеки ден.

ДрагънЛейди, случвало ми се е само веднъж да имам разправия с нашите за гадже и то още в началото, когато вече бяхме заедно, но не им бях споменала поради редица обстоятелства. Беше по-голям от мен с 6 години и майка ми ми беше казала нещо от сорта на "Ти по никакъв начин няма да излизаш с него." и "Баща ти да ходи ли да говори с него да те остави." В първия момент си мислех да се развикам, обаче реших да избера по-хитрата стратегия. Започнах супер небрежно да им изтъквам положителните му качества, колко е старателен в това и онова, какви хора са техните, бла-бла. Стигна се до там, че като излизах, майка ми ме питаше "С него ли ще си" и когато кажех да, тя казваше "Аааа, добре, добре, много поздрави".

Пробвай така, преди да направиш от мухата слон и да приемеш радикални мерки.