.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на Chacho
    dream започна..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Започнах, но не съм я нападала.. просто казах, че ми е направило впечатление, че за всяко момче обяснява, че се обичат страшно много... Но в крайна сметка нещата явно не стоят толкова идеално, за да е с друг след 1-2 месеца ... Единственото, което намеквах, поне към нея е, преди да приема съветите за местене и разни други сериозно работи, да се замисли дали това не е поредния с които само си мисли, че нещата вървят сериозно...

Това не мисля, че е причина да ме напада... Ако аз бях пуснала тема нямам нищо против и тя да си изрази мнението спрямо мненията ми тук, не бих казала нищо, приемам го като съвет или упрек дори, но няма да се разсърдя... още по-малко да започна да изтъквам разни неща за другия... Все пак не може да чува само това, което иска.. някой мнения не са толкова положителни, колкото тя явно се надява.

И по принцип няма нищо лошо в това, дали му е пуснала рано или не... Аз обаче първо предпочитам да се убедя, че момчето не иска от мен само това и да видя, че нещата са сериозни преди да му пускам.. Не намирам нещо странно в това, че да има причина тя да ме напада и за това Всеки сам решава за себе си все пак..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    dream1707 Като не ти се разправя защо почваш да хапеш 1ва? А за мненията и негативни да са, ОК стига да имат ОСНОВАНИЕ и тезис, а не само празни приказки!!!!
    DisappointedDreamer Това дали ще му пусна на 2рата среща или на 2рият месец си е лично моя работа. И да пуснах му на седмица и половина и НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!! Секса си беше ( и все още е ) страхотен още от 1вият ни път заедно. Никакъв смисъл няма да се правя на тежка пикла, която иска да си вдига рейтинга с това че мъчи момчето до нея с месеци преди да му позволи да си доставят удоволствието наречено секс. Пък и на 16 години всяка говори така ... Когато срещнеш любовта и човека с който си напаснете като хора и характери ( а не оня готиният пич от съседният клас с който се мляскате по коридорите ), нещата стоят по коренно различен начин.
    А колкото до бившите ми връзки що ги обсъждаш като хал хабер си нямаш за кво иде реч? И да поясня за тях ( сериозните за които съм писала във форума): Имала съм една от 2009 до 2011, една от 2011 септември за един месец, и настоящата ми от ноември 2011 до сега включително. Като не знаете, не пишете, само се излагате ...

Тоест, ако ти коментираш връзките й, с кого - колко е ходила, е наблюдение. Ако тя коментира връзките ти е нападка? При условие, че иска да се изнася, защото й се мешат в отношенията, нормално е да реагира така. Ясно си личи, че е взела решение и не смята да го променя.

Всеки може да коментира, но както може да има критика към питащите, така може да има критика и към критикуващите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Какво пък се засегна и ти ;д .. И ти казах, че го пиша на базата на прочетеното, това би трябвало да ти намеква, че имам някакво основание да го пиша ... И както виждаш, дори не съм единствената на това мнение, така че се замисли дали просто си хапя без причина... Казах ти, че нямам нищо против теб, за да те нападам ей така, просто ми е направило впечатление, ти кво наскача веднага срещу мене не разбирам, при положение, че не ти го казвам с лошо

И погледни първо себе си, аз поне нападам на базата на нещо, което ми прави впечатление в мненията ти ... А ти току що, реши, че се правя на тежка 16 годишна, която обича да измъчва приятеля си и да се пляскаме по коридорите .. Ти на базата на какво го реши това ? На това, че съм имала 2 връзки, на 16, едната половин година, другата пак толкова и все още продължава ? ... Или на това, че предпочитам да опозная поне до някъде човека до себе си преди да си разтварям краката ? Интересни изводи си правиш, но по-интересно ми е от къде точно ти идват на ум подобни теории ...

Нека да те копирам.. Като не знаеш, не нападай, за да не се излагаш сама... Вземи си някаква забележка, че си на 20 години, а дори на някаква 16 годишна, която само ти чете мненията в даден форум и изглеждаш смешна в очите с всичките любовни драми и филми.

Мисля, че няма какво да кажа повече по темата ти... ако искаш се засягай, ако искаш отговаряй, това вече не ми влиза в работата... Казах каквото мислех, ти ако щеш го приемай... това си е твоя работа

Град
    Варна
    Абе моме много си заблеяна ... това за секса беше в отговор поста на DisappointedDreamer. Не случайно пред абзаца имаше нейният ник ....
    И не не съм се засегнала, аз от плиткоумни приказки и злобно-завистливи нападки не се засягам Поне като нямаш нещо да добавиш по темата, не пиши извън нея!!!
    И що да се излагам бе? Кое ме излага, това че правя секс с гаджето си ли? Или това, че искаме да живеем заедно? А какво си мисли някава си там 16 годишна тинейджърка дето не знае кво иска от това живот грам не ме бърка, аз си гледам собственият живот, другите да се спасяват сами себе си.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дриймърче, в случая верно само си проветряваш устата, предвид че решението вече е взето. Дали ще скъсат след 2 дена или ще си живеят живота, нас не ни интересува. От нас се иска да я насочим с някакви съвети за това какво да има предвид при изнасянето си от тях. А ти гледам си забила на няква съвсем отвлечена тема.

Случая щеше да е друг, ако ДрагънЛейди не беше сигурна за изнасянето. тогава можете да си съскате колкото искате.

А и няма да е зле да намалиш малко защитните думи по твой адрес. Дразнещо е по много причини. Около всички нас кръжат мухи, тъй че.. нека не се изкарваме кокиченца

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    мила DL,

твърдо съм против крайностите. Пробвай първо с диалог, те са ти родители. Убедил съм се, че въпреки че хората в живота ти много кратно се и ще се променят, те са едни от най - рядко променимите.
    Опитвам се да ти кажа, че днес с някой си приятел, утре гадже,в други ден пък изобщо не се познавате.
    Но кръвта си е кръв и тя вода не става.

Ако това не стане, местенето е вариант, според мен човек трябва да експеремнтира, да се развива. Пък бил той допуснал няколко грешки, бил си учукъл главата - е живот, к'во да правим учим се.
    Нека ти дам пример със ситуация от моя житейски опит, преди 1-2 месеца имаше международна конференция в университета ми - беше упоменато че е за научни работници. Колегите ми, приятелите ми, доцента и дори асистената, декана всички ми казаха че не мога да участвам - аз кандидатсвах. Свикаха комисия, oдобриха кандидатурата ми, а на самата конференция така ги смаях, че от университета ми, ми връчиха награда - запазиха ми място за асистент, когато завърша - ако желая.

Че така де....
    Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай. - ЖИВОТЪТ ТИ Е ЕДИН!
    Но знай, че след всяко действие има последици и те не винаги са положителни.
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-17-2012 на 21:53 Причина: Стилистика

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз те съветвам да не взимаш прибързани решения, защото после е много вероятно да съжаляваш. Била съм в същата ситуация като твоята, но нашите не го харесваха поради друга причина(още по-малоумна). Бях и на горе-долу същите години. Да, можеш да се изнесеш с него, но ако това ще развали отношенията ти с родителите ти - не го прави. Той е просто мъж, за когото нямаш никаква гаранция, че нещата ще се получат или пък че ще сте заедно и след 2-3 месеца. Те обаче са ти родители и ще ти останат такива за цял живот, затова просто не си заслужава да си разваляш отношенията с тях заради мъж(не и при тези обстоятелства). Майка ми е най-упоритият човек на планетата, но след 2рата година от връзката ни и тя клекна, като видя, че опитите й просто не успяват. Така че имай търпение, изнеси се не за да избягаш от тях, ами за да бъдеш самостоятелна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Може да съм само на 16, но имам връзка с човек, чийто характер и желания напълно съвпадат с моите. Заедно сме от една година, и нито е от съседния клас, нито пък се натискаме по коридорите. Жалко е да видиш как момиче на 19 години си прави такива бързи и грешни заключения, само защото негативно се изказахме за връзката и, а тя търси лична нападка, за да ни го върне.

Може да съм на 16 години, но знам какво искам от живота.

Айде със здраве, живейте си с твоя.

Майка ми ме е родила на 19, а баща ми е бил на 24.
    Нито родителите на майка ми са били съгласни с тая връзка, нито родителите на баща ми, но ето, че аз съм факт. Прави си изводи. Вярно, че тогава и времената са били съвсем различни, но все пак живота си тече. Ако си сигурна, че това е човекът, давай.. ако намеренията ви са взаимни двустранно- супер! Нещото с родителите го забрави. Всеки родител иска най-доброто за детето си, разбира се. А и израз като "да ходиш да спиш по къщите " - няма. Все пак ти кроиш планове деца да му раждаш. Моите родители първоначално бяха против да спя в гаджето ми или той в нас като цяло, а сега го приемат като нещо съвсем нормално. Предначертай си бъдещите планове, виж си приоритетите и вземи правилното решение, все пак вече си пълнолетна, отговаряш сама за себе си. Това го изясни и на вашите в случай, че са забравили, че след 18 години птичката напуска гнездото. Успех!
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Град
    Варна
    DisappointedDreamer Жалката в случая си ти, която вместо да си гледа реалният живот извън пространството пред компютъра и тръгнала да търси на другите интернет потребители кусурите при условие, че дори не ги познава на живо. А къде ти е примерно гаранцията, че не съм някой фейк? Няма такава нали? Аз че не съм, не съм ама я си представи обратното? Кой се излага тогава? И не си връщам на никой, но вече във 2ра моя тема ми се драпаш и правиш завистливи коментари, много добре съм си преценила що за юзер си .... А колкото до мен, злопаметна съм и отмъстителна
    Violenza Благодаря ти за изказаното мнение. Имаш право за това, че гаджето си е гадже, а родителите за цял живот, но мисля че ми е време да се отделя от тях било то сама, или с мъжа до мен. Сигурно след няколко месеца и моята майка ще "грохне" и ще се примири с обстоятелствата.
    treisi90 Благодаря ти, че сподели такива неща от личният си живот Поне вече съм наясно, че реакцията на майка ми, както и моята и на приятелят ми, са напълно нормални впредвид това, че всеки си защитава своята позиция и тезис. Поне при нас техните ни подкрепят като двойка и никога не сме имали каквито и да било проблеми от тяхна страна.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, чудно ми е защо само в твоите теми така говоря. Оставям на теб да си направиш извода. Не ме интересува каква си. Аз продължавам да си дърдоря и да kазвам какво наистина мисля.

И пак ми е чудно на какво точно завиждам - на подобието ти като метла коса, или на три месечната ти връзка с поредния човек, когото ще намразиш след още няколко месеца?

Твоите аргументи са винаги "завиждаш", "ох, човешката злоба и омраза", когато в деивствителност никoй няма за какво да ти завижда, нито пък човек е злобен, ако каже това, което мисли, независимо колко негативно е то. Все пак, не може всички да те харесват.

Няма да се карам повече. Bye bye от мене.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-18-2012 на 12:51

Оф ... всичко казано негативно се тълкува като завист ... Извинете бе принцесо, че сме комплексирани 16 годишни пикли и ви завиждаме за ... Ъх, не знам, вие кажете за какво ви завиждаме...

Извинявай, че те коментирам, въпреки че казах, че няма да обсъждам повече това... Ама направо ми бъркаш в мозъка със своите проникновени теории...

Пускаш тема, очакваш мнения... казвам ти кво мисля... Дали ще го харесаш от тука на татък ми е през....

Много съжалявам, че не съм поредната, дето ще се прави, че до сега не е чела и една твоя дума.. и ще ти диктува как да избягаш от проблема, вместо да се опиташ да го оправиш ... Всички сме различни

Вече спирам да те коментирам, ако искаш ме изкарвай най-злобното, комплексирано, завистливо същество... Дреме ми на жилетката

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ох, чудно ми е защо само в твоите теми така говоря. Оставям на теб да си направиш извода. Не ме интересува каква си. Аз продължавам да си дърдоря и да kазвам какво наистина мисля.

И пак ми е чудно на какво точно завиждам - на подобието ти като метла коса, или на три месечната ти връзка с поредния човек, когото ще намразиш след още няколко месеца?

Твоите аргументи са винаги "завиждаш", "ох, човешката злоба и омраза", когато в деивствителност никoй няма за какво да ти завижда, нито пък човек е злобен, ако каже това, което мисли, независимо колко негативно е то. Все пак, не може всички да те харесват.

Няма да се карам повече. Bye bye от мене.
    Завиждай завиждай, има за какво А ти къде ми претендираше за гъста коса хахахахахааха кво да ти кажа като видях няколко твой снимки ме изби на смях. Аз поне не претендирам, че е особено гъста косата ми, но поне е дълга и красива Ама така е, кой квото си няма за това завижда А и важното тук и за любовта като цяло е не каква коса имам а това, че имам стабилен мъж до себе си, а не поредното лапе, и не няма да го намразя след месец два, след месец два, ако всичко върви по план, ще съм негова годеница вече и формално

dream1707 ако не ти дремеше нямаше да пишеш Противоречиш си сама.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Внимавай с прекалено розовото мислене. Все пак сте още в първото тримесечие, "меденият месец" не е свършил. Хубаво е да си правите планове и т.н, но винаги е добре да имаш и едно на ум.

Това, което описах в първият си пост е пример за чудесно развитие на нещата, въпреки спънката от родителите. Обаче съм била свидетелка и на не една дългогодишни, на пръв поглед стабилни, връзки, които се разпадат след броени седмици съвместно съжителство. При това без допълнителното напрежение, което вие имате. Така че, не всичко ще е цветя и рози, дори и да се изнесете. Все пак не можеш да кажеш, че наистина познаваш един човек докато не се озовете под един покрив заедно.

Казвам ти го като човек, който е минал по този път, при това също в един доста ранен етап от връзката си. Бъди готова и за двата варианта. В този ред на мисли се постарай да запазиш добри отношения с родителите си при изнасянето, за да не се окажеш съвсем сама и на улицата при един недобър развой на събитията.

П.П Не е много по темата, но: Учите Социален мениджмънт? До колкото знам тук такава специалност има само в ТУ, а там със заверките и прочие не е желателно да се изпускат занятия. Как смяташ да учиш и да се издържаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

От тая тема вече мога да повърна няколко пъти.

DragonLady, злобата и импулсивността не прилягат на момиче на твойта възраст, което гони самостоятелност. Отстрани изглежда много грозно.

Град
    Варна
    Chacho Не аз съм тая дето им завижда на онез двечките, а си имам каквото искам, а което нямам, намирам начин да си го набавя. Иначе да, съгласна съм, че я осраха темата яко ... Даже направо ще помоля модератор да я заключи, с цел спиране на спама от страна на някой хора.
    TheBeliever Това е което и мен ме плаши след началото на едно съвместно съжителство. Малките и дребни битови проблеми да не разрушат това между нас ... Вярвам че любовта ни е достатъчно силна, за да се справим и с тях, но като нещо ново с което не съм се сблъсквала преди е нормално да ме плаши до някаква степен.
    Иначе да в техническият университет сме и заверките, поне при нас, не са чак толкова голям проблем. 1/3 присъствие в лекции, 1/3 присъствие в упражнения и си готов. Аз лично 1вият семестър по един предмет с 3 от 15 в лекции минах, но бях изпуснала само 1 от упражненията.
    Последно редактирано от DragonLady : 02-18-2012 на 20:37

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Що са карате за глупости дето не са по темата. На 20 си вече и си си изградила приоритетите. За да решиш дали искаш този човек за дълго време, трябва да го огледаш в различни ситуации как си разгръща чертите на характера - абе да го опознаеш. Според мен не става за месец-два. От една страна това, което не харесват вашите в него са глупости. Честно, предполагам, че и на мен на външен вид няма да ми хареса, но не това е въпроса. Щом на теб си ти харесва - давай. Само, че трябва да си сигурна, че няма да го оставиш след месец-два, защото тогава пак хората, които ще са ти останали са семейството. Недей да ги нараняваш, защото нямат същите идеали или виждания за готино като теб, въпреки всичко те те обичат.

Мега фен
    Град
    <3
    Темата се заключва по желание на автора.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си