.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    ^Првилно е казало момичето. Пък и как казвате ЦЕЛИ 8 месеца... това било много време хаха..

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Айде сега..като станем на 18 чак тогава можем да го направим, чак тогава можем да обичаме истински и какво ли още не..Ами да, те годините го определят това. Тhefolenangel, ти по години ли подбираш с кой ще си легнеш? Явно е така..
    женско

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    ^ ми че престъпник си е - педофил да сме по-точни.

"Според Световната здравна организация за педофили могат да се считат индивиди над 16-годишна възраст, ако проявяват постоянно и преобладаващо сексуално влечение към деца (момчета, момичета или и двата пола), при условие, че е налице възрастова разлика от поне 5 години"

Освен това тя е "на 15 от няколко месеца вече". Ще кажеш, че това го оправдава...или пак това че "тя го е поискала"...факта си е факт и той е налице. Родителя ще реагира на самият факт.

Днеска го обсъждах това с една моя приятелка и тя само каза "моят ме чака 3 години, тоя се притеснява че няма да види повече секс и пуска теми във форума....че като преди не е правила секс с него това да не би да е значело че не е била близка с него".
    Защо ползваш статистика като не умееш?...
    И стига ме категоризира толкова убедено пич...ти си терорист и налагаш психически тормоз из форума създавайки лошо настроение на много хора и най-вече на мен(поласкан си предполагам...)
    Чудя се с тоя нрав откъде си я изкопал тая приятелка дето да сте толкова близки че да ти се обяснява за 'нейния...'

Разликата ни с моята Приятелка е 3 години,10 месеца и нещо...проблем?...

Не мога да смятам човек като нея за дете...просто не става...
    Дете можеш да си на всякаква възраст но това е твърде абстрактно и относително и е в един много преносен смисъл...за мен дете си до към 12-13 години...след това действителността(особено нашенската...) не ти го позволява...

Отделно...аз и години щях да я чакам и съм и го казвал но Тя сама си ми предложи и аз за твое съжаление взех пък че не я върнах съветвайки я да прочете наказателния кодекс че да не вземе да ми изкара беля и го направихме да...

И не пускам теми щото се притеснявам че няма да видя повече секс...

Ако ми беше за единия секс обекти много и възможности също...нямаше да съм и верен и да я чакам и месец ако ми беше за едното чукане но не мисля да ти се обяснявам на теб за отношенията си с нея...и без това няма да загрееш...

И така интернет и психически терористе заключвам тази си теза...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Целувчо, да разбирам , че 8 месеца са малко ? Замисли се колко по-дълги връзки са имали и двамата(на 19 и на 15 години!)
    thefolenangel стига с тия наказателни кодекси.. разбрахме че цялото семейство сте адвокати, разликата им е по-малка от 4 години! Той да е на 35, ще те разбера, ама не е.

Banned Голям фен
    из НК...
    Чл. 151. (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

По смисъла на българското законодателство лицата ненавършили 18 години се водят "деца".
    И както ти си на 19 т.е. пълнолетен, и в момента на такъв сорт престъпления се гледа толкова сериозно....Просто ако бях на мястото на родителите на това дете просто щях да те ИЗПЪРЖА!

Така че, да радвай се на "сърденето" и по-малкото виждане, защото ако подобно педофилче(потърси в гуугле терминчето да видиш колко хубаво влизаш в дефиницията му) пипне моята дъщеря просто няма да се размине само с това.

П.П. А щом си 19 годишно и си мислиш, че не си направил "нищо лошо"...сериозно те съветвам да поискаш от личния направление за психодиспансера, защото със сигурност имаш отклонения.

И да майка и си действа нормално, че то как да действа жената? Един ден се прибира и 15 годишното и дете, което до преди година е играла на площадката и казва "ми с гаджето правихме секс и то..."

А ти бладерчо, щом толкова много я "обичаш", можеше да я обичаш платонично поне още една годинка.

Братле ти изобщо знаеш ли къде се намираш бе ? ти не си на тази планета :Х вах вах

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Не можел да гледа на нея като дете? о.0
    Не става въпрос нито за годините, нито за Наказателния кодекс. Без значение, дали мацката е на 14, 15 или 17,5, факт е, че се държи като емоционално незрял индивид, неспособен да поеме отговорността за собствените се действия. Правила секс, изтичала да каже на майка си, знаейки каква ще бъде реакцията и, а сега - на всичкото отгоре - ти понасяш последствията, от това, че тя не е могла да предвиди евентуалните следствия от правенето на секс. Уоу, много зряла постъпка от нейна страна! Няма лошо да се обичате, просто недейте да правите секс преди да е дорасла за това.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Не искам да обиждам приятелката ти, нищо лично към нея, но постъпката и е изключително тъпа. Знае какви ще са последствията от нея (от това да каже на техните) Страх я е да не разберат, а сама отива и им казва и то без реално да има защо. Първо не знам колко е осведомена, но няма причина да се притеснява, второ супер тъпо е да се отчиташ на майка си какво и с кого правиш. Отгоре на всичко е решила да "оправи нещата" като едва ли не те зареже?!
    Чиста проба детски акъл. Ето затова малките не трябва да се мислят за много напред с материала и да се бутат да правят секс на 15-16. Обяснения от рода на "ама това е истинската ми голяма любов" и "Тя разсъждава като по-голяма за възрастта си" или "много е развита" са меко казано смешни на фона на това, което реално става. Не само в твоя случай.

Град
    Нова Загора
    Ааааамиии...при все че не го одобрявах като идея и я посъветвах да не го прави(това да казва на техните...на майка си...)...не искам да я съдя защото все пак разбирам подбудите и и факторите които са я накарали да го направи а и държа на нея и разбира се няма да правим проблем от това че е била открита с майка си...

При всички положения трябва да мине известно време и да и дойде и да се успокои и пак да си се виждаме както обикновено...тогава всичко ще е наред...

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    изключваме ония глупости за пълнолетен чукал непълнолетна, защото в българия си е практика (а и от личен опит /нямам 18/ , по-приятно е с по-голям) и ти казвам, че щом си свършил даже извън нея, в нескъсания презерватив не виждам абсолютно никакъв проблем..
    когато майка ми подозираше, че съм правила секс с едно момче и тя ме плашеше така, че ще забременея и пр., обаче като знаеш как да се пазиш, такава опасност няма, така че живейте си живота : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Днеска го обсъждах това с една моя приятелка и тя само каза "моят ме чака 3 години, тоя се притеснява че няма да види повече секс и пуска теми във форума....че като преди не е правила секс с него това да не би да е значело че не е била близка с него".
    Ти знаеш ли какво значи педофил? Цитираш кодекса, ама не го разбираш, затова по-добре не се обаждай.
    А твоята приятелка е била поредната инфантилка, така че хич не ни я давай за пример.

Авторе, явно твоята приятелка не е била готова за тази стъпка, което е разбиемо, защото е само на 15 годинки, наистина е малка. Ако искаш да запазите връзката си трябва да й покажеш, че държиш на нея, да бъдеш до нея, но в никакъв случай не й споменавай сега за секс, защото ще я отблъснеш още повече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Смятай колко е загубен тоя и как не може да си уреди секс, че ще чака 3 години...

И като чака 3 години (от 15 до 18 може би) и после сигурно са спали няколко пъти и пак някой е зарязал другия. Супер тъпа, масова практика.

Бладер изобщо нямам "интерес" да изляза мъдър. Опитвам се да ти покажа каква е парадигмата на един възрастен човек (родител). Това че тук в teenproblem.net те подкрепят и едва ли не зоват - "давай давай" не превръща действията ти в правилни!!!

Ако пък толкова искаш да ми говориш за ЛЮБОВ отново ти казвам - щом толкова я обичаш, можеше да я обичаш платонично още една година нали?

Aз ще спра до тук! Няма да ти обяснявам за различните видове зрялост и кога един човек ги достига - неща казани не от мен а от научни изследователи провели проучвания. Тъй като виждам, че ти самият осъзнаваш къде е грешката ти, но не желаеш да я приемеш (в по-горните си постове, си го написал сам).

Ще те помоля само за едно преди да отсъдиш че "никакъв проблем" няма и просто "има кофти родители". Иди при някой познат - родител и му задай въпроса "Абе ако детето ти прави секс на 15 проблем ли ще е? И ако да защо" изслушай това което има да ти каже и си направи сам изводите.

Разбрахме, че можеш да използваш сложни думички... Лице, което НЕ разбира свойството или значението на извършеното. Тя май го разбира, друг е въпроса, че ако иска може да му направи сечено. По-добре върви си учи историята и не ни запознавай с вече запознатото. Това, което са направили не е лошо, а просто майката прави нещата излишно притеснителни и депресиращи. Мога да твърдя, че това е нейна грешка! По закон до 18 годишна възраст не трябва да се пуши и пие алкохол, били ни обяснил как родителите като забранят детето ще ги послуша? Детето, което му се пуши ще се се скрие някъде и пак ще се пуши, и каква е ползата? - Да криеш такива неща от родителите си? Пак стигаме до мястото наречено ЛИЧЕН ЖИВОТ-ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО. Никой не може да ти държи сметка: как, защо и какво правиш. Колкото повече забраняваш, толкова повече детето иска от забраненото.
    Не правете същата грешка съфорумци и бъдещи родители да се надяваме, а имено да забранявате! Оставете децата си да вземат решения самостоятелно дори и да са грешни, съветвайте ги, но не ги задължавайте! Не се карайте за сгрешеното, а го обяснете защо е сгрешено. Няма нищо по-хубаво от пълното доверие на детето ви или бъдещото ви дете.

Banned Мега фен

Освен това тя е "на 15 от няколко месеца вече". Ще кажеш, че това го оправдава...или пак това че "тя го е поискала"...факта си е факт и той е налице. Родителя ще реагира на самият факт.

хаха.. философа.. изясни си разликата в годините за педофилия и тогава слагай етикети

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Смятай колко е загубен тоя и как не може да си уреди секс, че ще чака 3 години...
    може да не е само заради секса..

Град
    Нова Загора
    Ми не мисля че е наша работа да обсъждаме личния живот на приятелката на thefolenangel чието мнение(общото мнение и на двамата де...) според него е меродавно...Жената е искала пича да я чака 3 години и той е чакал...

Моята Приятелка също искаше да я чакам и я чаках...след това явно Тя сама реши че няма нужда да я чакам повече и това е...Ако според някои хора това ме прави престъпник може да си го...
    ...нека запазим добрия тон....да приемем че не съм съгласен ...

Няма нищо престъпно двама души да се радват на себе си по какъвто и да е начин...
    Благодаря...

echii <3

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мале, как ще чака три години за секс :Д:Д:Д Това не е нормално...пфу, ще умра!!!
    И какво, три години връзка и не са правили секс тия три години? Не знам, обаче това нещо ми е трудно да го повярвам... За мен дори 3-4 месеца(което доста хора смятат за нормално) е адски много време да издържиш във връзка без секс,ама три години вече направо си е адски малоумно... Леле...

И какво ще рече: 'Може да не е само заради секса'?
    Ако съм разбрала правилно...
    За мен връзка без секс не може да се нарече връзка. Аз не знам кой човек с всичкия си ще кара три години така, за каквото и да му е...
    Може да прекалявам малко, обаче съм супер изумена...
    Последно редактирано от PullMeCloser : 02-18-2012 на 17:08
    Everything changes, but beauty remains ...

според мен това че момичето се шашка излишно е по вина на майка и ... или по-скоро на родителите който да кажем имат малко по различно виждане .... преди време ти е казала че не е готова - съвсем нормално ... решила е че е готова - направила го е.. какъв е проблема в. вместо да седне с нея и да си поговорят за секса и за всичко свързано с него тя я е наплашила излишно ... както казах всички родители имат малко по-различно виждане по - този въпрос но какво да се прави ..

ПС. напълно съгласна с PullMeCloser отнсоно това че връзка без секс не е връзка ;p
    Последно редактирано от darkladYy : 02-18-2012 на 17:19
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Майка и иска да я предпази точно от тия стресови ситуации, които възникват като всеки родител. Обаче не по правилния начин. Вместо да кара на принципа дай да я наплаша и да я откажа, наистина е по-добре да е говорила с нея нормално. Но повечето родители са така.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Майка и иска да я предпази точно от тия стресови ситуации, които възникват като всеки родител. Обаче не по правилния начин. Вместо да кара на принципа дай да я наплаша и да я откажа, наистина е по-добре да е говорила с нея нормално. Но повечето родители са така.
    права си ... като си спомня и моите родители бяха така ... апък и като се замисля на 15 години мацката е напълно нормално да е готова вече и не майката е тази която ще я спира (дори и по някакви причини майката да е права)
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Фен
    Град
    Плевен
    Пич евала ти правя за търпението към нея тъй като и мен ме чакаха около 5 месеца макар, че бях на 19, когато ми се случи, но да оставим мен. Твоята приятелка щом се е страхувала от техните, че може да разберат защо не е изчакала момента, в който хем ще е готова хем пораснала хем и техните да са на мнение, че може да го прави вече..но минало е вече, не е и трябвало да казва, но тя си знае най-добре. Успокой я ще мине време техните ще го приемат както и тя тяхното отношение, разбирам и тях и нея, те все пак се страхуват за малкото си момиченце, което и според мен е малка, но тя пък си знае най-добре дали наистина те иска, а щом го е направила значи наистина те иска и обича. Моят съвет е: остави времето да оправи нещата,техните ще те приемат както и случката, докажи им че цениш, обичаш, и пазиш дъщеря им и ще се оправят нещата,а относно до нея щом ти си сигурен,че не е имало гаф (понеже мисля че на теб не ти е за 1 път и знаеш кое как и т.н.) я успокой и и кажи, че като не иска вече секс скоро това само може да те натъжи не поради факта, че няма секс, а от това че един вид не е сигурна в теб, че ти е кофти от случката и се чувстваш виновен заради проблемите и...просто я обичай и имай търпение, но зарежеш ли я точно в този момент важен за нея повярвай цялата би рухнала, все пак си и оставил "белег" за цял живот с факта, че си и първия, а за техните да не говорим като разберат, горко и на нея, защото тя ще се окаже виновната, че не ги е послушала

Град
    Нова Загора
    И на двама ни ни беше за първи път но и двамата много бяхме чели и говорили с хора по-опитни от нас и бяхме възможно най-внимателни(естествено без да сме някви супер сковани тъй че нищо да не усетим...беше хубаво и за двамата...)

А иначе нито за секунда и през ум не ми е минавало да я зарязвам дори и секс да не видя повече...Не бих я изоставил особено в момент на несигурност...
    Наистина държа на нея невероятно много...

Няма проблем...даже днеска се засякохме с майка и и дори се поздравихме но не сме говорили(все пак според Приятелката ми проблема още не е решен щото не и е дошло...)...

echii <3

Е не чак толкова драматично...вярно малка е, но е само секс. Ще и остане гаден спомен и без това сигурно. Една от причините техните да се притесняват толкова навярно е, че като е започнала веднъж вече няма спиране, което си е така. Ще види,че нищо и няма, няма вече да е девствена, за да се притеснява, надявам се и да попрочете малко да се образова и ще започне да си ляга спокойно с който реши. А и не за всички момичета първият е толкова важен.

Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Е не чак толкова драматично...вярно малка е, но е само секс. Ще и остане гаден спомен и без това сигурно. Една от причините техните да се притесняват толкова навярно е, че като е започнала веднъж вече няма спиране, което си е така. Ще види,че нищо и няма, няма вече да е девствена, за да се притеснява, надявам се и да попрочете малко да се образова и ще започне да си ляга спокойно с който реши. А и не за всички момичета първият е толкова важен.
    Казах че и на двамата ни хареса...бях внимателен и тя каза че дори да не е било най-якото чувство на света(за първи път е все пак...непознато е...) е било хубаво и ще и остане готин спомен...

И както казах и двамата доста четохме и говорихме...

echii <3

Е значи всичко е ток и жица, остави я да вземе решение какво да прави и най-вероятно ако толкова държи на теб след няколко дни ше се усети, че и липсваш и ще те потърси. Не се филмирай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си