.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Виж, аз не съм си взел костюма, за да съм интересен на хората, а за мен е важно на мен да ми харесва. Пука ми за хорското мнение, нали на мен ми харесва. Лично на мен ми харесва да нося костюм пък и сакото примерно след това спокойно мога да си го нося с дънки примерно.Не е толкова лъскаво както изглежда на снимката, това е заради светкавицата затова така се получи. Пък и не съм се изхвърлял въобще с костюма всичко ми излезе 400 лева така че недей да обобщаваш ако обичаш.Твърдо против съм да се дават луди пари за бала.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от SMALLVILLE Виж мнението
    Виж, аз не съм си взел костюма, за да съм интересен на хората, а за мен е важно на мен да ми харесва. Пука ми за хорското мнение, нали на мен ми харесва. Лично на мен ми харесва да нося костюм пък и сакото примерно след това спокойно мога да си го нося с дънки примерно.Не е толкова лъскаво както изглежда на снимката, това е заради светкавицата затова така се получи. Пък и не съм се изхвърлял въобще с костюма всичко ми излезе 400 лева така че недей да обобщаваш ако обичаш.Твърдо против съм да се дават луди пари за бала.
    Прав си пич...Извинявай...не исках да звуча обвинително...
    :brofist:
    Кво се обяснявам и аз...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си