Е здравейте..
Наскоро скъсах с гаджето си. Всичко вървеше прекрасно - държане за ръце, влюбени погледи, прегръдки, ''обичам те'' по 100 пъти на ден, имахме даже и галени имена... Но ето че нещата вече не бяха същите. Казах му, че не върви и скъсахме. Само че аз почвам много да съжалявам и почва да ми липства ужасно много, а на него не му пука въобще. Вика ми че тва било голям базик.. Приятелката ми ме посъветва да тръгнем отново, но как като той не се интересува... ?
◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕
Базик си е, право е момчето. Било прекрасно, ама не вървяло... Що за глупост?
"Но ето че нещата вече не бяха същите".. Ако наистина така смяташ,няма смисъл да опитваш пак.Нормално е да ти липсва или просто да изпитваш вина,че си го зарязала.
Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!
Ем здраво си го изпързаляла. И аз да съм и аз няма да те погледна повече. Съмнява ме да сте се сближили чак толкова колкото го описваш. Много ти е кифленска историята.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може тя да чувства, че са се сближили наистина много, а в неговите очи да не е така. Иначе това, което си направила е много глупаво. Моят съвет е да не го търсиш повече, защото направо се излагаш. По думите ти разбирам, че хем те боли, хем те сърби. Все пак това си е лично мое мнение и се надявам да не съм те обидила, но това виждам аз в историята ти.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Какво си губите времето да и обяснявате не виждате ли че и тя не знае какво иска как може сичко да и е супер и да не върви ?!? След 2 дена искаш пак да ходите щото ти липсва ми соррй ама тва си е чиста ебавка с момчето кой е толкова тъп да се върне при такава ... като теб чудя ви се на акъла честно ..
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ми ти го правиш на маймуна какво очакваш?
Нормално е, щом щя го правят на маймуна си намери друг по-хубав клон.
^Хубаво я нахранихте значи... На 13-14-15 години не е учудващо човек да прави подобни грешки*авторке,на толкова си,предполагам?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Да, така е, но това че се е опарила не значи, че ще си вземе поука. Храним я, за да може да осъзнае какво е направила, защото ако и кажем "е, голяма работа сега. Направила си едно момче на парцал-няма нищо." тя и следващия път може да направи същата грешка, за това по-добре да и кажем горчивата истина, отколкото сладка лъжа, която само би и навредила.![]()
Хубаво правите,ама авторката просто няма да схване същината на посланието,което се опитвате да и подадете...По-вероятно е да се обиди и да си каже "аа,тия какички/батковци във форума много злобни били" и да се врътне xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn