.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    ОК. Имаш право на мнение, не държа да ме харесваш. Но съм сигурен, че ако всички помислите малко на тази тема ще усетите, че има нещо гнило в историята, която учим.
    То че има - има, като започнеш още от това че Дарвиновата теория се изучава като единствената хипотеза за появата на живота, а за пренаписването на историята след това да не говорим, обаче... Не ти прави чест, и в грешна посока си се насочил. Има много други по-важни неща, на които е нужно да се обърне внимание, но не го правим. Хубаво е че се замисляш за тези неща, за промиването на мозъци и това че има някои от горе, които променят информацията, така както на тях им е изгодно имам предвид.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    То че има - има, като започнеш още от това че Дарвиновата теория се изучава като единствената хипотеза за появата на живота, а за пренаписването на историята след това да не говорим, обаче... Не ти прави чест, и в грешна посока си се насочил. Има много други по-важни неща, на които е нужно да се обърне внимание, но не го правим. Хубаво е че се замисляш за тези неща, за промиването на мозъци и това че има някои от горе, които променят информацията, така както на тях им е изгодно имам предвид.
    aаа именно! И се формира така мозъка на нашата нация, че да си мислим, че за нищо не ставаме, защото нашите деди са били роби. Именно това чувство за малоценност се формира в първи клас. И за това си казваме: "там на запад, ама тук ние българите..." А омразата, която се втъплява към турците - просто нямам думи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си