- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Еми за грозните девойки също се намират мъже.Не е като да не се...Обаче има разлика между парите и външния вид.За парите съм съгласен,че това,че си се родил в бедно семейство не е оправдание да не се развиваш и да си лежиш на "аз съм беден такъв ше си остана никой не ме иска и съдбата е несправедлива" .Обаче до 18 годишна възраст си стоиш и търпиш,защото не можеш да направиш нищо освен да си учиш уроците да мислиш за бъдещето и да се бориш да постигнеш нещо.Но дотам.Пари няма как да изкараш (освен от стипендията в училище,която е няква смешна сума от сорта на 20-30 лева).Аз не оправдавам бедните хора,които вече са навършили пълнолетие и стоят с ръце в джобовете и само се оплакват.Оправдавам тия,които се борят,но по 1 или друга причина не печелят много.И извинявай ама красив,умен,романтичен,мил и т.н и т.н + БЕЗ ПАРИ = айде довиждане не ставаш.И някой не много симпатичен,груб,без грам подход към жените + ПАРИ = щастливец,който получава всичко.То общо взето така излезна.Замисли се ти би ли излезнал с красива девойка.Умна симпатична (абе като цяло добра партия),но с малко финансови възможности.И сега се замисли би ли илезнал с грозна девойка с пари.ТОЧНО това имам в предвит.Парите са фактор,който е важен до такава степен,че да имаш достатъчно за всичко ,от което имаш нужда (не мерцедес, iphone,апартамент 200 квадрата,обувки за по 700-800 лева и т.н).Не повече,не по-малко.Обаче за девойките днес парите играят важна роля.И не както казват само за да се чувстват сигурни и осигурени,а за да получават и получават НЕПРЕКЪСНАТО.