.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Мега фен Аватара на trabi_bs
    поздрави го

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    поздрави го
    И аз смятам,че трябва да го поздравиш

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ебати филмираното момиче... Защо не отидеш сега и не почнеш да му държиш тон защо не ти е поздравил рождения ден след като е знаел кога е?

Слезни малко на земята! Докато за вас момичетата некви си дати и рожденни дни са най-важното нещо на земята, нас момчетата не ни вълнува особено...

ПС: Ако найстина го харесваш този юнак толкова много то ти имаш всяка 1 причина да му честитш рождения ден! Как подяволите ще те забележе ако го отбягваш за му направиш същото според твоята извратена логика?

Мисли с главата си малко! На 17 си подяволите...
    Последно редактирано от Nakadah : 02-21-2012 на 08:50

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Ебати филмираното момиче... Защо не отидеш сега и не почнеш да му държиш тон защо не ти е поздравил рождения ден след като е знаел кога е?

Слезни малко на земята! Докато за вас момичетата некви си дати и рожденни дни са най-важното нещо на земята, нас момчетата не ни вълнува особено...

ПС: Ако найстина го харесваш този юнак толкова много то ти имаш всяка 1 причина да му честитш рождения ден! Как подяволите ще те забележе ако го отбягваш за му направиш същото според твоята извратена логика?

Мисли с главата си малко! На 17 си подяволите...

Напълно съгласна съм с теб но няма нужда да ми се караш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си