- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гледна точка
Мкей, аз така или иначе за кеф си пиша. Чачо - взимай всичко. Виртуални куроповдигачки си имам доста![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нищо. Поне вече не ми се носи славата на Големия Пенис и хората ще ме оценяват по вътрешната ми красота.
ПС: скрийте темата от kalpazanka-та, преди пак да сме ояли бананите
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
дяла ви от тоя бас е мъдрост и величие lvl over 9000 :д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
//страдам от липса на форумно внимание,(
е,тукашните залози бяха по-прозаични и скромни-купичка таратор и похвала пред строя :/ плебейска история...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
edit: А и няма да е лошо да пишеш поне думите без грешки, нека игнорираме запетайките че те са висш пилотаж, понякога и за мен.[/QUOTE] ― valdesbg
Също, никак няма да е лошо аз да знам за кои думи става въпрос, а ти, как се пише името ми.
Със сигурност можеш поне да се гордееш, че си класик. Поднасяш ми добре познатото усукване и шикалкавене ведро гарнирано с клишета и коронния номер― заяждане за печатни грешки, в случая само в главата ти такива. Типично за човек незнаещ с какви аргументи на къде да тръгне.
Би било полезно да знаеш:
въпро̀с
Тълковен речник
мн. въпроси, (два) въпроса, м.
1. Питане, което изисква отговор. Имам два въпроса. Кой ще отговори на въпроса?
2. Предмет на разговор, тема на разглеждане, проучване, задача за решение; проблем. Националният въпрос. Разглеждам следния въпрос. Спорен въпрос. Въпросът за раждаемостта.
3. Обстоятелство, което е в зависимост от друго. Това е въпрос на престиж. Въпрос на време. Въпрос на живот и смърт.
• Поставям/поставя под въпрос. Смятам за съмнително.
❝Инак, ако ще предлагам неща... ще има смисъл само ако пича има желание да промени нещо в живота си. А за тоя дето духа отдавна не говоря. Нека бъда поправен ако бъркам, но аз не виждам желание у петела да слезе от оградата.❞ ― valdesbg
Бъди добросъвестен след като си изписал доста по въпроса му и то с осезателно не апатично отношение, считай че вече си ги предложил.
А, пича дали има или не желание да промени нещо, не е оправдание да използваш снизходителна язвителност. На кратко моята довод които се сблъсква с твоя е, че ако изкуствено си промени начина на живот, в частност разгулните си привички в заведение, няма да може никоя да го хареса и оцени заради самия него. Е затова ти зададох въпроса, за да се замислиш и формулирайки отговора да откриеш противоречието което допускаш.
Уриелчо - трябва ли отново да го обяснявам, пак като за прост човек?
Пределно ми е ясно че автора няма да се промени. Ако ще да му напиша роман с размерите на Властелина. Удобно му е в тая черупка, и иска само да си мрънка наляво и надясно, как все е жертва и как все другите са виновни че не го разбират. Тоя филм съм гогледАл, а вярвам и ти много пъти. Човек не може да се промени изкуствено, защото това всъщност е маска, която си личи, ако е калпаво направена. А ако не е - то това вече е истинска промяна.
Друго - не знам къде видя че му предлагам каквото и да е, особено пък да се променя. Моля да ми посочиш![]()
Манипулирането вече съм го минал като период. Имаше време, когато карах хората да се променят, волно или неволно. Сега предпочитам да помагам, ако видя че някой наистина иска да му се помогне. През останалото време само си коментирам.
Колко съм изписал не е показател за това колко ме вълнува темата. Показател е доколко участниците в темата говорят логично, правилно и смислено. Не апатичността ми се корени не в желанието ми да налея акъл някому. Другаде е.
Би трябвало да знаеш, поне от форумните ми мнения, че не си падам по учтивостта и всякаквите морално-етично-неписани норми и подобни задръжки. Това във връзка с начина ми на изказване. Всъщност смятам че за да има смислен отговор, трябва да има и смислен въпрос/проблем. В случая не е така.
Your turn.
Последно редактирано от valdesbg : 02-20-2012 на 21:35
Dr. Gregory House
Нали затова е провокативния тон, да не го прави по чужди подбуди, а самият той да погледне към себе си. Ние даваме насока според това, което ние виждаме в ситуацията. За мен и много други хора, предполагам сред които и Валдес, говоренето от гледна точка на това, как всичко е затънало в простотия и материализъм е също толкова ограничено, колкото и онази част, която наистина тъне в пороци. Да не кажа, че ми е и досадно.
Казваш, че парите те карат да се лишаваш по-малко. Никой не иска да се лишава, но обикновено опитът идва тогава, когато не получаваш нещата, които искаш (не е моя мисъл). Когато спреш да се лишаваш от материалното, самият ти тръгваш в тая посока. За да ти приковават толкова много вниманието финикийските знаци, значи им отдаваш голямо значение. Да речем, че наистина спра да се лишавам. Започвам да консумирам, консумирам, консумирам. Каква е крайната точка? Ще се науча ли да оценявам нещата от живота, както хората с малко се научават да оценяват и малкото, което имат?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
а самият автор ви се изплъзна, проветрявате си устата/клавиатурата
Thank you captain Obvious!
Tо в повечето случаи си мерим кавалите, щото някой не знае какво го сърби. Конкретния случай не прави изключение. Някога в далечното бъдеще... може би някой ще прочете тази тема. И тя ще му помогне по един или друг начин. Моята висша идея е такава. Дали ще се случи.. е друг въпрос![]()
Dr. Gregory House
Напълно подкрепям valdesbg i Glamour92. Явно не търсиш на правилното място, още повече дискотеките не са, за да си намериш сериозна приятелка а да се забавляваш, някоя забивка за една вечер и до там.Въпреки че си на 20 години не показваш поведение като за годините си.Още повече, прави ми впечатление, че 1ж разбито ли е мъжкото сърце после с години трябва на ново да се възстановява, а междувременно въпросните момчета с разбити сърца търсят утеха в курви и пиене и не усещат как минава време и накрая се чудят що не им връзва.Повечето ми близки приятели момчета, който са били зарязвани, на времето бяха душички, а сега единствената им мисъл е да пият и да чукат.Казват, че ние преживяваме трудно разделите, обаче май ще се окаже точно обратното.А и не забравяй, че понякога семейни проблеми и комплекси седят в осноеата на това да си намираш все златотърсачки и да твърдиш, че любовта не съществува.Има милиони обяснения на точно това понятие любови силно се съмнявам, че може да се изчерпи в кратко текстче като твоето.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Чачо, кака ли съм ти, брЯ ? ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Кажи ми да ти кажа. На 19 съм, 92 набор.
91 съм, ама да не превръщаме темата в импулс![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Девойче, не е редно да подклаждаш фантазии и после да бягаш по терлици.
В една друга тема пак се спореше затова дали парите са най-търсеното.И моите виждания (според прочетеното там) се припокриват с тези на Chacho.Сам си избираш обкържението.Явно компанията ти е такава,че всичките имате възможности.Ок.То няма лошо щом си ги изкарваш и се оправяш сам. Евалата!Но докато ходиш в скъпи заведения,чалгаджийници,ха рчиш безразборно по гъза на някое момиче няма да срещнеш момичето дето търсиш.Че има момичета,които се интересуват от парите,има.Но това не значи,че всички само това ги топли.