- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с учител ?!
Да,да , а един станиол , завивал мармота в шоколад![]()
maDamn
Не бих пробвал с учителка макар, че в средното та дори и сега в университета има доста хубавки.
Даскалицата по математика идваше често с едни поли ... ахх . Баш клише си беше - строга , руса , полите , както споменах . Е , не ни учеше много на математика , затова и ми беше най-слабият предмет , но пък не и се сърдехме .
едит : фенка , ти не разбираш , жените мислите другояче![]()
Последно редактирано от toad : 02-09-2012 на 18:01
Ако е някоя млада и хубава учителка (говоря към 20-25 годишна) с кеф и бих раздрусал сливата.
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
ауу.....
(10 букви)
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Всичките ми учители от мъжки пол са минали 60г., така че мисълта за подобно нещо ме кара да повръщам..
Имахме един студент миналата година беше ни за 4 месеца по физическо ии просто като го видех и ми се искаше ;д
миии попринцип си зависи от учителя...при мене има много секси даскали ии защо не? мисля че ще е много якоИма даскали които страшно ме възбуждат. знам как звучи но не навсякаде са грозни и противни пенсионери
![]()
Епик фантазиите са на тази тема.
Има секси даскали, млади, пълни с живот, а и самата мисъл, че е по-висшестоящ от теб.. ммм.
пп: Не бих отказала да слушам уроците по комбинаторика, подпряла лакти на бюрото на господина.
От всичките ми учители .. единствено госпожата ми по английски става за някакви подобни фантазии .. Но все още си падам по мъже![]()
Виж от време на време имаме хубави студенти...
Омф але вие нямали ли сте свястна учителка на която да искате да и цепнете допарката ? От 8 до 11 клас съм бил навит на 3 даскалки :ДД:Д: хахах
С учители интерес съм нямала...в университета е доста по различно положението...едно 30% от преподавателите ми са около 30...и по партита сме се засичали, и по заведения и по събирания...нищо не се е случвало все още за щастие....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Абе има 2-3 МИЛФ-ки от даскало, които са по-хубави и от момичетата в цялото училище ;д и все пак разума ми казва НЕ ;д
Ако е с учителката ми по география навит съм да науча цялата карта на земята на изуст с всичко.![]()
Бла, бла,..тва ако го направа, следващото ми деиствие ще е от 6тия етаж надолу с главата..
Четох някъде,че 14 или 16 годишен забременил 45 годишната си учителка. ;d
От тези, които ми преподава в гимназията не, но сега в университета има един много готин асистент по икономика, дето ми води упражненията. Не е за изпускане пича, пък и на годинки е добре 28 ( любопитните ми колежки проучиха всичко), ако ми падне, нема да му простя
![]()