.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Тук половината сте некви тотални лигли, дето УЖ търсят едно, обаче намерят ли го-не се кефят/не му обръшат внимание. Не знаете какво искате чисто и просто, за това се получава така.
    Пък amfet, който се нарече 'добро момче' и се чуди защо 'добрите момичета' ходят по 'лоши момчета'-тотален лигльо, да не съм по-груба.
    Мразя хипер лигави и хипер грижовни момчета, които мацките им ги мачкат, единственото чувство, което остава у мен е чисто отвращение. Не се кефя на 'добри момченца'.
    Не съм прочела цялата тема.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Мразя хи хипер грижовни момчета, които мацките им ги мачкат, единственото чувство, което остава у мен е чисто отвращение...... !!!Не се кефя на 'добри момченца'.!!!
    Ей го доказателството ,че към момиче не бива да се подхожда мило ,грижовно, а че трябва си твърд и не притеснителен
    Де на можех да върна времето на зад в моя случай

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Тук половината сте некви тотални лигли, дето УЖ търсят едно, обаче намерят ли го-не се кефят/не му обръшат внимание. Не знаете какво искате чисто и просто, за това се получава така.
    Пък amfet, който се нарече 'добро момче' и се чуди защо 'добрите момичета' ходят по 'лоши момчета'-тотален лигльо, да не съм по-груба.
    Мразя хипер лигави и хипер грижовни момчета, които мацките им ги мачкат, единственото чувство, което остава у мен е чисто отвращение. Не се кефя на 'добри момченца'.
    Значи, в отговор на тази част от коментара ти за мен - не ме познаваш, че да ме съдиш аз какъв съм... ако ме познаваше мнението ти съвсем щеше да бъде различно за мен, но аз като гледам така ти си най лигавата де се прави, че не е ... Коментарът ти колкото е правилен, толкова и грешен...
    Аз нито съм момче под чехъл и нищо подобно. Лошо ли е момче да е загрижено за момиче, което харесва, а пък да не говорим ако тя му отвръща със същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си