.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    първата в червено (y)
    Мда <3

Не знам дали ще ти стои добре де, не съм с особено развинтена фантазия. Ама не виждам проблем.

Но използвам момента да кажа, че ми харесва повече имиджа ти с черна коса, отколкото този с руса.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Мда <3

Не знам дали ще ти стои добре де, не съм с особено развинтена фантазия. Ама не виждам проблем.

Но използвам момента да кажа, че ми харесва повече имиджа ти с черна коса, отколкото този с руса.

Проблемът е че при по-тъмните цветове чертите на лицето повече се набиват на очи, имаше една аналогия свързана с това - че в бижутерските магазини поставят диамантите на тъмно платно, за да може всички достойнства на камъка да могат да се видят, но същото важи и за недостатъците.
    Съответно с червена коса всеки един недостатък ще изпъква.
    Светлите цветове пък смекчават чертите и привличат внимание. Ако не се харесам с червена коса ще съм обречена да съм с подчертани по-мъжествени черти на лицето и да съм по-невзрачна, защото после ще е много сложно и лошо за косата ми да се правя руса отново.
    Точно затова не се харесвах с черна коса, рядко имаше моменти в които да изглеждам прилично и си бах невзрачна, пък и можех да си позволя много малко неща с грима и дрехите, много ме е страх с червена коса да не стане същото.

Може би наистина трябва да почна да общувам с момичета, защото почвам да се чувствам откровено тъпо да споделям подобни неща във форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си